Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WoW - Początek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

zainteresował mnie wow i mam parę pytań :D

1. Jak zrobić konto trial i skąd to pobrać?

2. Czy jak mi się spodoba i i kupie wowa to to konto trial z tym 20 lvl będzie "kontynuowane", czy nowe konto trzeba zrobić?

3. Czy jak mi się spodoba to opyla się kupić to?: http://www.keye.pl/games/product/id/6817/World-of-Warcraft-WoW-Complete-Pack

4. O co chodzi z tymi dodatkami ? Czy chodzi o to, że dają nowe questy, mapy ?? Wiem, że dają większy lvl do wbicia i dodatek MoP daje jakieś pandy jako postać do stworzenia i jakąś klasę postaci :D

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Zmienię trochę kolejność odpisywania i napiszę krok po kroku jak najracjonalniej zrobić.

1. Konto zakładasz tutaj: https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/

2. Jeżeli nie masz bogatych rodziców, to polecam w kraju nie dawać Polska a ustawić np. Wielka Brytania lub Niemcy. Wtedy będziesz mógł korzystać z doładowania w systemie RAF, czyli miesiąc gry na allegro jakieś 10zł. Zwykły prepaid około 80zł na dwa miesiące, więc jest różnica.

3. Konto to zostaje, czyli jeżeli zrobisz postać na 20 poziom, możesz kontynuować po wpisaniu kluczy które kupisz.

4. Tak, opłaca się kupić na keye.pl ten cały pakiet. Nie musisz od razu wszystkich dodatków, jednak , jeżeli wydasz te 120 zł to masz od razu możliwość gry nową klasą (Monk) plus te 30 dni gry.

5. Każdy dodatek jest tak jak aktualizacja, w przypadku oczywiście tej gry. Każdy dodatek oczywiście to wielka zmiana w grze, dochodzi możliwość zdobycia większego poziomu oraz nowych rzeczy. Dochodzą nowe krainy, stare się zmieniają itp. Tak, Panda dodała możliwość gry Pandą oraz dodali nową klasę: Monk.

W razie pytań pisz!

1377863814-U611928.png

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie jak ściągnę triala to będzie sama podstawka tak? I jak bym od razu nie kupił przynajmniej jednego dodatku to bym mógł dalej grać tylko płacić abonament?

Opublikowano

To będzie mop. Ale tylko to co oferuje trial będzie dostwpne. Tak samo dodatki - będziesz grał na mopie, ale będziesz miał dostępne tylo to co oferują Ci dodatki, które posiadasz

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.

Czy jak już mi się skończy trial to trzeba kupić dodatek czy można grać tylko na classicu i tylko abonament płacić, a za jakiś czas kupić dodatki ?

Opublikowano

Jak CI się skończy trial, to musisz już kupić dodatek. Może to być nawet Vanilla (czyli podstawka) , ale musisz kupić , no i oczywiście opłacić abonament :p

Opublikowano

Jak trial ma teraz nieograniczony czas, tylko, restrykcje co do levela są. Jeżeli się nie mylę.

I kupujesz tyle dodatków ile CI się podoba.

1373369406-U138092.png