Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ściny

szymek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ używałem zawsze necika przez kabel. Trzy/ dwa lata temu zmieniłem sobie na router'a i wróciłem do warrock jakiś miech temu przy 32 graczach mi scina warrok. Czy może to być spowodowane routerem? Wcześniej tzn. Dwa lata temu lazilo pięknie uo,bg. A dziś nawet na 16 mi scina. dodam ze podczas grania zużycie procka to 65% max, a zużycie ramy to około 1,5 GB wiec zostaje mi jeszcze około 2GB

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wstaw wynnik:

http://www.speedtest.pl/

Myślę, że może masz zaśmiecony dysk. Zrób fragmentacje i przeskanuj antywirusem. I jeszcze przeczyścić możesz CCleaner'em i Odkurzeczem.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Więc to nie jest wina internetu. Zrób te czynności co wyżej opisane :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Pisze download 1,72 MB i upload 0,48MB,a ping 72.

To bardzo słaby net. Może on powodować właśnie ściny lagi przy grze 32. Musisz mieć lepszego neta, albo podłącz przez ethernet i zobacz.

Ew. syf na kompie :

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@UP Nie prawda, ja mam na drugim kompie też taki internet i nie mam lagów, bardziej jest to wina śmieci na kompie :)

@Down Grałem na 16, i nie było lagów. Jak wcześniej nie miał to nie możliwe, żeby teraz się mu tak pogorszyło ;]

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

@UP Nie prawda, ja mam na drugim kompie też taki internet i nie mam lagów, bardziej jest to wina śmieci na kompie :)

Ale ciekaw jestem czy grasz na trybie 32 osobowym, czyli 16 vs. 16 ;)

Przy tej ilości graczy net jest za słaby. Nawet nie ma 2 mb.

Ale powiedziałem, też żeby zrobił porządki z kompem ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kiedyś grałem na samolocikach na couturas i zajebiscie się grało. A teraz jak wejdę to ja********. 16 vs 16 na najwyzyszych zawsze grałem i nic się nie działo. Mapki takie jak Siege war latały spoko a teraz jak wejdę to nie mogę w nikogo trafić i ping 999 mówią ze mam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP Dobrze, przestań się żalić. Przeczyść komputer tak jak pisałem wyżej.

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

zajebisty masz net ;d ściąga ci 1,5 MB na sekunde lol, a tamten powyżej też spoko neta, a nie gadacie głupoty jakieś...

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...