Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Polecacie Jax'a? Słabe stroche jak i mocne?

CyberProdukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle zeby kupic jaxa, aktualnie gram masterem i jest dość łatwy do ogarnięcia, a jax?

a i jakie ma słabe strony, chcem wiedziec zanim zaczne nim gre,

Opublikowano

Jax jest dobrą postacią. Jeden z niewielu bardzo dobrych solotoperów. Stun + doskok + większy damage. Łatwo się nim farmi i robi sieke w TFach swoim ulti. Nie jest papierem.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Jax jest dobry, a nie kosztuje dużo.

Jest dobry na topa. Zwiększasz sobie obrażenia dmg i doskakujesz do wroga. Fajny skill na E, dzięki któremu nie mogą ci nic zrobić (nawet z ulti).

Jest dobry pod hybryde. Ma duży life steal i szybkość ataku.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jax jest bardzo dobrym championem, jak napisali koledzy wyżej ;)

+ dodatkowe dmg

+ doskok

+ unik+ stun

dobrze sobie radzi we wszystkich fazach gry i nie jest wcale trudny :P Kupuj go!

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi, kupiłem jednak okazuje się że jest zwyczajnym papierem, nie to co master. Moim zdaniem slaby champion, gralem z buildem z mobafire. I nie widze rewelacji.

Opublikowano

+ Bardzo silny 1v1

+ Nafedowany niszczy wszystko w tf

+ spory dmg mimo że jest tanky

+ doskok do przeciwnika/sojusznika

+ stun

- słabe early, tak do 6-9lvl

- na początku manożerny

Opublikowano

Jak jesteś takim dzieciakiem że nawet lola i jego champów nie ogarniasz to nie nasza wina.

Korzystaj teraz z free postaci te są stosunkowo łatwe xD

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi, kupiłem jednak okazuje się że jest zwyczajnym papierem, nie to co master. Moim zdaniem slaby champion, gralem z buildem z mobafire. I nie widze rewelacji.

To wszystko zależy od builda.

Master jest zdecydowanie bardziej papierowaty niż Jax. Chyba, że mastera robisz pod tanka...

Jaxa najlepiej jest robić pod tankowatą hybrydę, tj. trinity, warmog, hextech itp.

Opublikowano

Late game = Jax ruined all :P.

+ doskok

+ dobry dmg

+ łatwy escape system poprzez Q na miniony wardy...

+ W+R połączone miazga ;O.

Opublikowano

W takim razie, jestes kompletnym idiotą oraz dzieciakiem skoro nie umiesz postaci zbudować. Po pierwsze master jest bardziej papierowy od jaxa, a po drugie to wiesz co to jest moze hybryda? Jax jest hybrydą - tankiem.

Jax

+ dobry late game

+ hybryda tank

+ 1v1 cisnie wszystko

+ tani

Opublikowano

Tak jestem dzieckiem i nie umiem wlasnego buildu zrobic. Korzystam z gotowców, i jakoś mam 80 wygranych na 2 kontach po 20lv+ wiec mi nie mówcie że korzystam z mobafire. Do zamkniecia i nie spamować.

~ Raporty dla tych co mnie od idiotow wyzywaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...