Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mordern Combat : Black Pegasus error/Dark Knight rises error pomóżcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej ostatnio naszla mnie chęć na gre Modern Combat : Black Pegasus zainstalowalem wszystko git pobralo jakies 400mb i wlaczylem gre po chwili wywalilo mnie do głownego pulpitu zaraz po sprawdzaniu licencji ;/ nie wiem o co chodzi (Gra nie pochodzi z Sklep Play tylko z Apk Mani*). No Dobrze pomyslalem pewnie nie chce dzialac odpuściłem sobie nastepnego dnia sciagnelem 4 party Dark Knight Rises wszystko na kompie ułozyłem w 1 wrzucilem na fona (razem wychodziło około 800mb) odpaliłem pisze ze wcisnij ok aby grac wciskam sprawdza licencje po chwili wywala na pulpit i jestem bardzo zly bo moj telefon nie jest az tak slaby aby nie dzialaly na nim te 2 gry mógł by mi ktos pomóc rozwiazac problem ?? z obiema grami

ps. DARKKNIGHTRISES ZOSTAŁ sciagniety z APK Man*(i)

Moj Telefon

Samsung Galaxy S Advance GT-I9070

Ram: 768mb (wiem napewno ze ponad 700mb)

Android 2.3

Procesor nie najgorszy (Dość dobry)

Jestem Jaki Jestem

i tego kurwa nie zmienisz

Opublikowano

Pobrałeś z apk mania, więc na pewno znajduje się poradnik jak ową grę zainstalować. Nie będę pomagał, nakieruję Cię jedynie na właściwą drogę.

Jedyne, co Ci powiem, że sprawa jest banalna.

Opublikowano

Jak chcesz ominąć licencje w TDKR to instalujesz wszystko od nowa. Data, apk itp. Nie odpalasz apki!

Ustawiasz sobie date na 2010 rok, tryb offline, odpalasz apke i śmiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...