Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Chciałem postawić własny serwer mt2 lecz nie chce go narazie hostować chciałbym go po prostu zrobić i bym tylko ja miał do niego dostęp.. bym mógł biegać sobie gmem i nauczyć się komend.. bym mógl nauczyć się robić nowe zbroje bronie i takie tam.. lecz mam z tym pewien problem.. do rzeczy

Znalazłem super przewodnik paro minutowy filmik jak zrobićwszystko od podstaw i oczywiścię zerkam na filmik i robię dokładnie tak jak na filmiku lecz oczywiście cośmusi mi zawsze nie działać... prosił bym by ktoś mi napisał lub pokierował mnie linkiem do dobrego przewodnika.. lub lekką pomoc czemu może nie działać i prosze mi nie pisaćbym odblokował porty bo nie chce go hostować narazie online ! tylko dla mnie by był.

Pozdrawiam i czekam na pomocne odpowiedzi.

Z Poważaniem Naffukany ^ ^

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

W czasie tworzenia należy wybrać Mostkowana karta sieciowa okej wybrałem następnie Hamachi Network interface i właśnie na filmiku on to ma by ustawić ja tego nie mam.. jakieś rady ?

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

\Wejdź w Centrum Sieci i Udostępniania --> Karty Sieciowe i sprawdź czy w ogóle masz tą kartę włączoną. I tka w ogóle zainstalowałeś Hamachi ?

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

TAK MAM ZAINSTALOWANE!

prosze powiedzcie mi jak tu ssy wrzucic to dam wam ssy z ustawien karty sieciowej, zobaczycie jak to u mnie wygląda.. bo mi się zdaje że jest ok hamahi włączone ale dostępu do internetu nie ma .. -.-

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/501837-tut-serwer-metin2-od-podstaw-na-32-i-64-bitowym-freebsd-82/

I jeżeli nie chcesz być hostem kup jakiegoś vps'a lub dedyka. Najlepiej z tej strony.

www.ovh.pl

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dobra proszę o zamknięcie tematu gdyż każdy pomaga jak potrafi rozumiem lecz każdy na inny sposób.. różne poradniki itp nie wiem już za co się zabrać.

Pozdrawiam . -.-

Jazda CyCkI ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...