Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zwiekszyć FPS w League of Legends

Dideeeeeeeeeekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mój Sprzęt:

Procesor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.60GHz

Pamięć ram: 4,00GB

Typ Systemu: 64-Bitowy System Operacyjny

Karta Graficzna: Zintegrowana Intel® Graphics Media Accelerator Driver

Windows: 7 Home Premium

Mój problem polega na tym że FPS z np 40-50 spadają na 10-20. Chodzi mi o to czy jest jakiś sposób na zrobienie stałych FPS. Zmiejszyłem w Grafice wszystko na najmniejsze.

Opublikowano

Mam tak samo, na początku gry mam z 60 fps, a po 5 minutach mam 15 i lagi w *** zadne ccleanery gameboostery i podkładki chłodzące pod laptopa nie pomagają ...

Opublikowano

Jak naprawde wszystko niedziala ale to dostalownie wszystko polecam oddac laptopa do serwisu i go wyczyscic od srodka , lub rozkrecic i samu oczyscic za pomoca sprezonego powietrza

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

ściągnij program gamebooster, i przed graniem go zawsze uruchamiaj, następnie pobierz ccleaner i wyczyść kompa a na koniec ściągnij najnowsze sterowniki do grafy i wylacz synchronizacje.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak naprawde wszystko niedziala ale to dostalownie wszystko polecam oddac laptopa do serwisu i go wyczyscic od srodka , lub rozkrecic i samu oczyscic za pomoca sprezonego powietrza

czyszcze sobie co tydzień i nic nie pomaga ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...