Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oplaca sie kupywac WarZ?

adulu2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, wiem nie ten dzial, calkowicie nie ten, ale prosze o nie zamykanie tego tematu chociaz przez 24 godz ;)

Pytanie jest takie- czy oplaca sie kupywac WarZ? Podobno jest tak duzo hackerow ze sie grac nie da, a bany mozemy dostac za nic? I pytanie jest takie czy oplaca sie kupywac ta gre mimo hackerow, banow za nic, i podobnoz za przeproszeniem dupny anti-cheat, czy na jakis serwerach da sie grac czerpiac z tej gry cala przyjemnnosc? A moze lepiej poczekaj do DayZ Standalone?

Opublikowano

WarZ no mimo swoich problemów jest bardzo dobrą grą.

Hackerów już coraz mniej, no nie licząc graczy z ESP

Ja osobiście gram w WarZ i bardzo przyjemnie mi się gra.

Na DayZ też czekam bo będzie także dobrą grą.

Więc tutaj już sam musisz wybrać pomiędzy tymi 2 grami lub kupić oby dwie tak jak ja :D

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Dzieki mimo iz WarZ mi sie od poczatku podobalo chyba jednak poczekam na DayZ, poniewaz wydaje mi sie, ze bedzie bardziej dopracowane ;)

No coz, czekam na dalsze wypowiedzi

Opublikowano

DayZ już niebawem , aczkolwiek WarZ jest dobre , nielicząc licznych cheaterów i paru błędów , plusy są takie ze autorzy wkoncu zaczeli robić coś z tą grą , (Patche przeciw cheatom i wgl) , ja mam warZ i dayZ również zamierzam kupic.

Opublikowano

Prawda jest taka, jeśli nie masz z kim grać nie kupuj. WarZ pokazuje pokazuje pazur w grupie ze znajomymi. Samotne granie w WarZ znudzi ci się momentalnie.

@Edit

Właśnie eXclusiVe^ sam piszesz że 'czasem' grasz solo. Bo na dłuższą mete samemu długo się nie wytrzyma.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Prawda jest taka, jeśli nie masz z kim grać nie kupuj. WarZ pokazuje pokazuje pazur w grupie ze znajomymi. Samotne granie w WarZ znudzi ci się momentalnie.

Wcale że nie, ja czasami gram SOLO i się gra przyjemnie, aczkolwiek w ekipie lepiej, według mnie w dwójkę jest idealnie ;].

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Po pierwsze pisze się KUPOWAĆ nie kupYwać !!! Po drugie, nie zapominaj, że zadajesz pytanie na forum "czaterów" ;)

Po trzecie, 47 zl. za grę, to nie majątek i jeśli cena nie gra roli, kup.

Po czwarte, nie słuchaj @up forumowiczów, cheaterow jest w trzy dupy, średnio co trzeci ma hacka, i niema znaczenia jakiego, każdy ma WH, a co to oznacza chyba wiesz ?

Reasumując. Kasa nie stanowi dla Ciebie problemu? Kup ale zainstaluj sobie nawet zwykłego ESP. Jeśli zbieraleś kase a masz inne wydatki ;) i chcesz grać uczciwie, podaruj sobie.

Opublikowano

Dobrze dzieki 1. Sorrka za blad(klikam z androida) 2.Wiem za to ogromnie przepraszam ale nie wiedzialem gdzie to napisac (poprosilbym o cls) 3.W takim razie chyba raczej nie kupie WarZ, wole pograc sobie uczciwie, wiec poczekam na DayZ ;)

Uzyskalem potrzebne mi odp. i prosze o cls :)

Opublikowano

@UP Cheaterów jest już bardzo mało, więc to błąd. Nastraszyli cię...

Hahahahaha... aleś dopier... koleś. Włącz jakiegoś haxa, to zobaczysz, no chyba, że grasz dopiero parę dni :)

Ta gra powinna nazywać sie CheatZ, ten tytuł oddaje jej prawdziwy charakter :(

test

Opublikowano

Bzdury, nie gram za krótko, 2 tygodnie wystarcza ;] Nastraszone bachory... Oglądałem kupę LET'S Play ów i kupę czasu grałem, żadnego cheatera nie spotkałem ani nie zobaczyłem na filmikach...

Nie chcę tutaj mówić że cheaterów nie ma, owszem są, ale jest ich coraz mniej.

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

W WarZ gram już 4 miesiąc.

Przez około ostatnie 2 tygodnie spotkałem tylko 1 "groźnego" cheatera.

Wszystko zależy od tego z kim grasz i jakie serwery wybierasz.

Ta gra ma trochę minusów ale mimo tego jest świetna :)

Oooo... jakieś nowe określenie "groźny cheater" , może kolega rozwinie temat i napisze o "groźnych i zwykłych" A, i rozumiem, że uzywasz choćby ESP ?

test

Opublikowano

Ja kupiłem WarZ i nie żałuje wcale niema tak duzo hackerów jak mówią. Grałem też troche w DayZ ale zazwyczaj padalem od hackera. Uważam, ze opłaca sie kupić WarZ, albo czekać i zobaczyć co wyjdzie z pełnej wersji...

Opublikowano

Ja kupiłem WarZ i nie żałuje wcale niema tak duzo hackerów jak mówią. Grałem też troche w DayZ ale zazwyczaj padalem od hackera. Uważam, ze opłaca sie kupić WarZ, albo czekać i zobaczyć co wyjdzie z pełnej wersji...

Uwierz mi, że hackerów jest bardzo dużo, tylko duża większość używa hacków rozważnie, przede wszystkim do zbierania itemków. Czasami też jak zginiesz i myślisz że to nie hacker to jesteś w błędzie, bo wystarczy się zakraść udać, że dopiero się Ciebie zobaczyło i zabić.. ot i cała filozofia:) Takie jest moje zdanie, bo sam używam hacków i wiem, kto ma hacksy a kto nie.

Opublikowano

Uwierz mi, że hackerów jest bardzo dużo, tylko duża większość używa hacków rozważnie, przede wszystkim do zbierania itemków. Czasami też jak zginiesz i myślisz że to nie hacker to jesteś w błędzie, bo wystarczy się zakraść udać, że dopiero się Ciebie zobaczyło i zabić.. ot i cała filozofia:) Takie jest moje zdanie, bo sam używam hacków i wiem, kto ma hacksy a kto nie.

Jeśli ktoś potrafi grać i gra w grupie to cheater gówno może zrobić. Kilka razy padłem od cheatera ale z pewnościa jest ich mnie niż w DayZ. A osoby grajace na cheatach to jebane dzieci neo psujące gre... Ja gram od 4 miesięcy w WarZ bez cheatów i dla 10 magnumów nie zaczołbym grać na cheatach bo to psuje "fun" z rozgrywki.

Opublikowano

Polecam WarZ. Napoczątku byłem wrogo nastawiomy do tej produkcji lecz jak znajomy kupił i ofiarował mi guest keya i razem zagraliśmy to od razu się wkręciłem. Prawda jest taka, że niestety jest pełno 'cziterów' przez co psuje się gra, ale ciągle wchodzą jakieś tam łatki co niby ulepszają anti cheata. Według mnie jak masz sam grać no to nie ma takiej zabawy jak w grupie, ale jeśli nikt z twoich znajomych nie ma warz to możesz poszukać jakieś grupy a jest ich dużo. Osobiście wolę dayz, ale że standalone jeszcze nie ma to narazie pykam w warz i moda narazie odstawiłem z powodu dużej ilości błędów. Podsumowując jeżeli nie grałeś w war inc i lubisz survival to polecam :-) Btw. czemu nawiązałem do war inc? Bo praktycznie warz to war inc tylko dodane zombie i inna mapa xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...