Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pendrive

Raitmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, posiadam pena z kingstona<link niżej> i coś przestał on działać : s Sprawdzałem go na 3 różnych kompach i DVD, i niestety efekt ten sam(czyli po prostu brak reakcji, komputer go nawet nie widzi, pen cały czas zimny). Co mogę zrobić? Otworzyłem go i raczej wszystko w porządku jest. Dodam jeszcze, że pen leżał w domu gdy działał, nie zamoczył się w niczym itd.

dt1118gbz2.jpg

DataTraveler 111

Opublikowano

dowód zakupu wystarczy, paragon czy faktura. w większości przypadków można reklamować w miejscu gdzie sie dokonało zakupu bo szkoda nawet wysyłać i za same przesyłki zapłacić więcej niż za pena

mam 16gb i 45 zl kosztował , kup lepiej nowy albo wymień na gwarancji jak napisałem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

niestety nie mam żadnego paragonu, pudełka czy innego duperela ; d

Pendrive mnie niezbyt interesuje, ale dane które były na nim . . . dlatego chciałbym jakoś go podłączyć czy coś by tylko skopiować te dane. Da się coś z nim zrobić ? xD

Opublikowano

W domowych warunkach nie ma szans, lecz ogolem jest to mozliwe.

Koszt takiej operacji to koszt sprawnego pendrive (ten sam model) i koszt uslugi przelutowania kosci pamieci z uszkodzonego pendrive do sprawnego.

Jesli masz tam tak wazne dane, zeby zaplacic za nie okolo 40zl (pendrive) + ~150-300zl (przelutowanie kosci) to nic nie stoi na przeszkodzie zaopatrzyc sie w sprawny pendrive i zalatwic z serwisem elektroniki zeby przelutowali kosc.

Opublikowano

WTF ? Drugi pendrive mi się zjeb..

Od czego to może być? Wczoraj ładnie film zgrałem na pena i podłączyłem do DVD, niestety dvd miało problem z penem więc włożyłem płytkę, dzisiaj podłączam do kompa tego pena i ... NIE DZIAŁA =.=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...