Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Quick scope cheat + pytanko dot. anty-cheat

adulu2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Mam pytanie, a raczej 2 pytania :)

1. Czy jest jeszcze jakis script czy cos do quick scope'ow? Tzn. Naciskam przycisk i strzela quick scope'y. Moze byc cokolwiek byleby nie bylo tak WIEEEEEELKIEJ szansy na bana jak z ESP

2. Teraz takie pytanko z innej beczki

Jak to jest z tym anti-cheatem, ze jak uzywam to ESP to automatycznie go wykrywa, czy trzeba mnie zreportowac, czy jak bede ostrozny to tez mam dalej duza szanse na bana i czy jak uzywam chociaz juz nie wallhacka, aim'a tylko samych tracer'sow to mam takie same szanse na bana?

Opublikowano

1. Na cfg factory jest gosciu ktory za odpowiednia oplata pisze wlasnie takie skrypty, w sumie sam bym cos napisal ale niestety to juz nie cod4 gdzie wystarczyl zwykly kod :)

2. To zalezy od cheata, niektore sa niewykrywalne i trzeba zreportowac. Jednak sa tez takie ktore pisal jakis smiec intelektualny tylko po to aby ktos dostal bana, mam nadzieje ze rozumiesz o co kaman. Z ostroznoscia jest tak, ze jezeli nie dasz po sobie poznac ze masz haxa (da sie) to trudno Cie zlapac, no ale musisz miec haxa z "wyzszej" polki.

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...