Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynki ucznia

buziakxmetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodania te służą Ci do pomocy na początku. Tak jak kolega wyżej napisał do 40 i powinieneś w smoczą zbr też wsadzić o ile się nie mylę ;) Potem masz zmianki też na 30lv. + dodania :D

Opublikowano

Tylko do zbroi i broni do 40 poziomu.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Dodania te służą Ci do pomocy na początku. Tak jak kolega wyżej napisał do 40 i powinieneś w smoczą zbr też wsadzić o ile się nie mylę ;) Potem masz zmianki też na 30lv. + dodania :D

Smocza jest na 42...

Dodania i zmianki działają tylko na bronie i zbroje DO 40lv

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jakigo 40 lvlu ludzie... Co wy piszecie . Powielacie jeden ten sam post z tym samym błędem. Te dodania na 20 lvl są max do 30 lvl'a. Jak myślicie dlaczego teraz jest tyle tych fmsów po 30/40 śr +?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jakigo 40 lvlu ludzie... Co wy piszecie . Powielacie jeden ten sam post z tym samym błędem. Te dodania na 20 lvl są max do 30 lvl'a. Jak myślicie dlaczego teraz jest tyle tych fmsów po 30/40 śr +?

Do max 40 lv'la...Do śmiertelki można włożyć i na wiki tak pisze.

Opublikowano

Nie, ale po co przekładać.

Po prostu przerzucasz item na daną postać (tą ze zmiankami / dodaniami) i mixujesz.

LOGIKA.

No tak, ale nie sądzisz, że jak mam np postać 40+ wkładam sobie z 10 skrzynek i otwieram na tej 40 ??

Wg. mnie to stare postacie tez powinny dostać skrzynie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo oplaca sie bonowac zbrojki na 26 lv i fmsy/ribki , obecnie sporo osob tak robi i naprawde jesli ma sie czas na wbicie kilkunastu postaciom 20'tych lv to jest to bardzo oplacalne

Opublikowano

Jak wiadomo na 20 lv lecą dodania i zmianki, grałem jak jeszcze nie było tyle rarytasów. Do czego mogę to włożyć, do wszystkich itemków czy do wybranych :)?

mozesz to wlozyc tylko i wylacznie do zbroi i broni ktora jest do 40 lv wyzej sie nie da tak samo ze zmiankami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...