Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Cd Key.

damianek1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem nie dawno Cod4 i instaluje grę i wpisuje swojego CD key'a wyskakuje mi ze cd Key został użyty

COMPUTER SPECS
OS : Windows 10 Profesional MOBO : Asrock B450 Pro4 CPU : Amd Ryzen 5 3600 COOLING CPU : CoolerMaster 240ML rgb GPU : Gigabyte RX5700xt 8GB PSU : Coolermaster mwe650w   RAM : Geil 3000mhz cl16 (2x8GB) SSD : WD blue 3D nand 500gb HDD : WD Blue 1TB 7200rpm

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś używaną grę (np. na allegro) to sprzedawca cię nieładnie oszukał. Będziesz musiał zwrócić się do niego/supportu allegro.

A jeśli gra ta jest ze sklepu, to wyjaśnij problem na miejscu i możliwe, że wymienią ci na nową. (ktoś być może trafił na twój klucz i go wykorzystał)

Jeżeli żadne z powyższych - zostałeś oszukany/kłamiesz i nie posiadasz oryginalnej gry

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Z ty CD-Key`em to jest tak że może go używać tylko jedna osoba ( po to właśnie on jest ), ta która pierwsza go wpisze xD

Jak nic z tym nie zrobisz pozostaje Ci granie na dedykowanych ( crackowanych ) serwerach. Możesz je wyszukać na gametracke`rze lub w wyszukiwarce serwerów w grze z zaznaczoną opcją DEDYKOWANY czyli ta druga kolumna.

Pozdrawiam.

@edit

Dodam że serwerów crackowanych jest wiele i na pewno nie będziesz miał problemów z graniem na nich.

Opublikowano

Z ty CD-Key`em to jest tak że może go używać tylko jedna osoba ( po to właśnie on jest ), ta która pierwsza go wpisze

Jak nic z tym nie zrobisz pozostaje Ci granie na dedykowanych ( crackowanych ) serwerach. Możesz je wyszukać na gametracke`rze lub w wyszukiwarce serwerów w grze z zaznaczoną opcją DEDYKOWANY czyli ta druga kolumna.

Pozdrawiam.

@edit

Dodam że serwerów crackowanych jest wiele i na pewno nie będziesz miał problemów z graniem na nich.

Hah, nie.

Wchodzisz na serwer, wysyłasz ślepo zapytanie pakietem do serwera Activision z twoim CDKeyem i IP. Następnie sam serwer wysyła zapytanie do Activision, czy zostałeś upoważniony do gry (daje IP, otrzymuje wiadomość MOŻE GRAĆ/NIE MOŻE). Jeżeli wszystko się zgadza - możesz się połączyć. Po 15 minutach Activision usuwa uwierzytelnienie i przy następnym połączeniu ponownie wysyłasz zapytanie.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Hah, nie.

Wchodzisz na serwer, wysyłasz ślepo zapytanie pakietem do serwera Activision z twoim CDKeyem i IP. Następnie sam serwer wysyła zapytanie do Activision, czy zostałeś upoważniony do gry (daje IP, otrzymuje wiadomość MOŻE GRAĆ/NIE MOŻE). Jeżeli wszystko się zgadza - możesz się połączyć. Po 15 minutach Activision usuwa uwierzytelnienie i przy następnym połączeniu ponownie wysyłasz zapytanie.

Szczerze to nawet nie rozumiem co napisłeś, ale ja tam mam oryginalną wersję więc nie jestem do końca obeznany w tym

Opublikowano

@up

Napisales, ze ta osoba ktora pierwsza wpisze moze grac, a Kaje napisal ze to nieprawda bo uwierzytelnienie usuwane jest po 15 min.

szefmarcin.png

Opublikowano

@up

Aha, no ja to nie wiem, bo nikt nie używa mojego CD-Key`a. Może xD Ale koniec z offtopem bo jakiegoś warna dostaniemy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...