Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Szkolenie załogi z innego czołgu.

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Co jeśli przełożę załogę 100% która ma 1 perk na 50% i jest ona z KV-1S to jak przełożę ją na IS to perki będą się szkoliły taką samą szybkością jak na KV-1S ?

Opublikowano

Z tą samą szybkością ale dopiero zaczną kiedy załoga znów będzie miała 100% głównej umiejętności.

76561198001815076.png
Opublikowano

up nieprawda... miałem załogę na tygrysku p z perkiem na 65% i po przełożeniu jej na zwyczajnego kociaka załoga była na 80 czy tam na 90% i zanim dobiłem ją do 100 umiej poszło wyżej do 80%..

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedzi i mam jeszcze jedno pytanie, czy jak zakupię jakieś moduły po 500 000 srebra np dosyłacz i tam 2 inne to będę mógł je założyć na czołgu z tej samej linii ? A co na czołgach z innej linii ? I co na czołgach z innego kraju ?

Opublikowano

Czyli wszystko oprócz siatki można przełożyć tak ? Za golda oczywiście ;) I jeszcze pytanie co do załogi, Czy gdy przełożę tą załogę z KV-1S do IS to dlaczego ona jest czerwona ? I co wy piszecie, że załoga traci % przy przeniesieniu, jak u mnie nic takiego nie zauważyłem.

Opublikowano

wejdź w karte ewidencyjną ->szkolenie->obecny czołg-> szkolich

inaczej załoga działa jak na ok.10%

1213o.jpg

Opublikowano

@UP dzięki wielkie, naprawdę mi pomogłeś jak inni w Tym temacie, rozwialiście moje wszystkie wątpliwości ;D Temat do zamknięcia a Wy macie po like ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...