Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norton Internet Security - usuwanie plików

Auynkh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyłączyć funkcję automatycznego usuwania "groźnych" wirusów? Chcę aby antywirus za każdym razem pytał się mnie co ma zrobić.

1363524912-U840530.png

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

w ustawieniach programu

w załączonym biuletynie do programu masz wszystko ładnie opisane gdzie szukać i jak ustawiać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

w ustawieniach programu

w załączonym biuletynie do programu masz wszystko ładnie opisane gdzie szukać i jak ustawiać

Patrzyłem i znalazłem tylko to, lecz dalej mi automatycznie usuwa:

1363526910-U840530.png

Do biuletynu nie zaglądałem, bo go nie posiadam.

Wersję antywirusa mam na 30 dni.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

PPM na ikonkę antyvirusa (w pasku) i następnie "wyłącz automatyczną ochronę antywirusową" i wybierasz sobie czas :)

skpUo.png

Opublikowano

Uzywałem tego antywirusa i mnie tak strasznie wkurwiał.. Skoro dalej automatycznie usuwa, to pewnie to jest jakis inny moduł chroniący z tego programu.

Zaciekawiła mnie opcja Sonar którą masz ustawioną jako automatycznie, wpisalem w googla i...

346b5lh.jpg

To pewnie to, zmień z automatycznego na jakieś inne ustawienie, nie pamietam jakie tam są i sproboj na nowo. Powinno pomoc.

Ps: Znaczy sie nie funkcja SONAR tylko tryb zaawansowany funkcji SONAR. ;D

Opublikowano

Uzywałem tego antywirusa i mnie tak strasznie wkurwiał.. Skoro dalej automatycznie usuwa, to pewnie to jest jakis inny moduł chroniący z tego programu.

Zaciekawiła mnie opcja Sonar którą masz ustawioną jako automatycznie, wpisalem w googla i...

346b5lh.jpg

To pewnie to, zmień z automatycznego na jakieś inne ustawienie, nie pamietam jakie tam są i sproboj na nowo. Powinno pomoc.

Ps: Znaczy sie nie funkcja SONAR tylko tryb zaawansowany funkcji SONAR. ;D

No właśnie da się ją tylko wyłączyć ;_;

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

No właśnie da się ją tylko wyłączyć ;_;

No to będziesz musiał ją wyłączyć jeśli chcesz się pozbyć tego upierdliwego usuwania plikow. Innej opcji nie widzę. Ale to jest tylko jeden moduł.

Opublikowano

No to będziesz musiał ją wyłączyć jeśli chcesz się pozbyć tego upierdliwego usuwania plikow. Innej opcji nie widzę. Ale to jest tylko jeden moduł.

W takim razie wolę poszukać jakiegoś innego.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

wyjeb nortona bo spowalnia kompa w moim przypadku tak jest. Weź kup sobie Avasta PRO chyba ze nie masz kasy to pisz na pw.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...