Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Warrock - upadło.

bajecczny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczołem grać w Warrock'a +/- 4 lata temu, koniec bety chapter 1,kochałem tą gre... Aż do ostatniego razu,po zalogowaniu sie. Gra spadła na psy, 80% ludzi coś ma (.exe) jakies gps,invi, itp. Na forach po "milion"hacków. Tam sie już nie liczy kto ma skill'a tylko lepszego hacka. Gamefirst jako tako robilo częste Update, a nexon gówno i nic z tym robi, fajnie pohackować sobie raz, nie caly czas.Maybe to bedzie do testowania hacków gra a nie do grania. To info chcialem napisac ponieważ "dusiło mnie to" chcialem sie wyżalić. Warrock to gówno,spadł na niski poziom.

PS:Kochany <3hackerze chuj Ci w dupe, Dorośnij to była gra a już jest ModGame, chuj w to wbijam ze to forum z hackami,ale wybaczcie. ELO!

JP

Opublikowano

Wbijaj na wrpsp ^^ nie ma hackow.

www.wrpsp.eu

Globala porzucilem z tych samych powodow. Na wrpsp mozna pograc i wiadomo ze nikt nie pocisnal cie bo ma hacka tylko skilla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...