Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot do world of tanks

kagor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzieś słyszałem że do world of tanks istnieje bot który będzie grał za mnie czy to prawda, jeśli tak prosze o linka jeśli nie dzięki za odpowiedz.

Opublikowano

I co Tobie po takim bocie ? Później na pewno będziesz chciał wstąpić do jakiegoś klanu a większość klanów wymaga WN6 na poziomie 1000+, i ani nie będziesz miał wystarczająco tego eff. oraz doświadczenia w grze, graj sam to będziesz miał doświadczenie i radość z gry. A jest bot ale on tylko klika tobie aby rozpocząć bitwę tylko wtedy Twoja eff. spadnie zapewne do około 200+ przez nic nierobienie.

Opublikowano

@UP

Ale co ma efektywnośc do umiejętności gracza? Wejdź se na noobmeter 'a , normalnego calculatora pokazującego prawidłowo statystyki, a nie jakieś szajsy, przez które trzeba utworzyć 2. konto by pokazywało dobrze

76561198018588473.png
Opublikowano

Tak jak koledzy wcześniej, nie zalecam bota. Po 1. Psuje statystyki maksymalnie. Po.2 Można dostać bana Po.3 Nie wiem czy nawet takowy jest...

Opublikowano

Pozdrawiam tych co patrzą na "EFEKTYWNOŚĆ" = nie pomogę koledze bo mi zarysują lakier na mojej bryce!!, nie jadę jako pierwszy bo mnie zabiją ,lepiej przycupnę gdzieś z tyłu za kamykiem lub domkiem Babci i będe dobijał to co inni już uszkodzili ITP; tak to jest właśnie Efektywność w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...