Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co kupić ?

Romeooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam aktualnie 27k NX i nie wiem co kupić. Moglibyście mi doradzić ?? Mam w sumie w Inboxie Black Magnum na 1 dzień i myślałem czy by nie kupić tych czerwonych renewali iprzedłużać, ale czekam na waszą opinie.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym przedłużał bo to jest zarąbista snajpa tylko zależy czy dużo grasz snajpami a jak nie to bym się pobawił w otwieranie tych nowych skrzynek :D

Opublikowano

Ja to bym kupił jakiegoś Perma. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie. Zabawa w renawale może skończyć się lipnie, a szansa na trafienie perma jest znikoma.

ps. Chyba, że masz od zawalenia kasy, to baw się w renawale. Mimo wszystko sądzę, że i tak waste kasy

9368_gold.png

Opublikowano

Nie ma już jej chyba.

Aktualnie jest przeceniona. Kup coś czym ci dobrze się gra i co ci się podoba. Na przykład subsonica.

Opublikowano

Renewaluj Blacka ;]

Najlepsza snajpa w grze :D

Yuri Boyka :333

Bierz blacka, o ile umiesz grać, jak IGORP(IZDA)OLAND

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Gram lepiej niż Ty ;-) Dzieciaczku co tylko potrafisz wyzywać w necie, pozdrawiam hehe

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Yuri Boyka :333

Bierz blacka, o ile umiesz grać, jak IGORP(IZDA)OLAND

Gram lepiej niż Ty ;-) Dzieciaczku co tylko potrafisz wyzywać w necie, pozdrawiam hehe

Panowie jeśli macie się kłócić to PW. Tutaj macie pomagać innym, to nie jest miejsce do wyzwisk.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Valkirie na perma kup ;)

Ja bym kupił G36E Valkirie lub AK-47Gold Plated i za reszte kasy te renewale <3

O ludzie. Nie grzeszcie o.O

Po 1. AK-47 GP już nie można na perma.

Po 2. G36E Valkirie = G36E za GP więc po co marnować kasę -.-

Kup sobie jakiegoś perma.

Przedłużać nie opłaca się. Rozumiem, jakbyś miał nx za darmo, ale raczej nie masz, więc bież perma.

Mój kolega przedłużył też super magnuma 15-stoma czerwonymi i max 7 dni mu przedłużyło

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Szybciej się w nią biega podobno i magazynem inny.

Z Valkyrią biega się o 1% szybciej niż tą za GP.

O ludzie. Nie grzeszcie o.O

Po 1. AK-47 GP już nie można na perma.

Po 2. G36E Valkirie = G36E za GP więc po co marnować kasę -.-

Kup sobie jakiegoś perma.

Przedłużać nie opłaca się. Rozumiem, jakbyś miał nx za darmo, ale raczej nie masz, więc bież perma.

Mój kolega przedłużył też super magnuma 15-stoma czerwonymi i max 7 dni mu przedłużyło

Po co ma codziennie GP wydawać? Kupi raz a porządnie, szczególnie, że teraz ma za pól ceny.

Opublikowano

Szybciej się w nią biega podobno i magazynem inny.

Nie. Staty są takie same. Więc nie można biegać szybciej. To jak szybko biegamy mówi nam "Portablity" w statach broni.

Z Valkyrią biega się o 1% szybciej niż tą za GP.

Po co ma codziennie GP wydawać? Kupi raz a porządnie, szczególnie, że teraz ma za pól ceny.

Ale po co wydawać nx na taką broń jak za GP, choć jest wiele broni za nx, które są lepsze. Nawet XM8. XM8 to lepsza wersja G36E Valkirie. Teraz jest AK-74M na wyprzedaży oraz F2000 Tactical. Bardzo fajne bronie

76561198030011137.png

Opublikowano

Nie. Staty są takie same. Więc nie można biegać szybciej. To jak szybko biegamy mówi nam "Portablity" w statach broni.

Ale po co wydawać nx na taką broń jak za GP, choć jest wiele broni za nx, które są lepsze. Nawet XM8. XM8 to lepsza wersja G36E Valkirie. Teraz jest AK-74M na wyprzedaży oraz F2000 Tactical. Bardzo fajne bronie

Ale też zobacz, że mu nie został duży wybór. A gietka to dobra broń, do tego za pół ceny. I uniwersalna na każdą mapę.

Opublikowano

AK-74M ma mniejszy recoil przy praktycznie takich samych obrażeniach.

F2000 Tactical recoilu dużo nie ma :)

76561198030011137.png

Opublikowano

Pba z valkria sie szybciej biega po 1 a po 2 odrzuca celownik po2/3 strzale:)

No raczej nie.

W statystykach broni jest takie coś jak "portablity". I to mówi nam jak szybko z daną bronią biegamy.

Sprawdź sobie na combat arms wiki i porównaj obie bronie :)

A co do drugiego to jeśli nie siedziesz 24/7 na mixpolu to nie robi ci to różnicy

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...