Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 (Origin ID)

xTheMineCraftx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . W tym temacie chciałbym opisać mój problem dotyczący Origin Battlefield 3 .
Więc ja używam do zalogowania się na Origin, Origin ID (nie e-mailu) .
Problem polega na tym, że kiedy chcę uruchomić grę to włącza mi się automatycznie strona internetowa z Battlelog. Następnie pisze tak, że "Proszę wpisać poprawny e-mail do konta OriginTM" (mniej więcej) . Ja ogólnie znam mój e-mail mogę się zalogować na Battlelog, lecz kiedy się zaloguje e-mailem to kiedy chcę uruchomić grę piszę, że mam ją zakupić kiedy już ją mam . Próbowałem też zalogować się na Origin przez e-mail, zalogowałem się, lecz tam żadnej z gier nie było, a jeśli loguje się przez Origin ID (login i hasło) to mam moje wszystkie gry . Na stronie Battlelog można tylko się zalogować przez e-mail, a przez Origin ID niestety nie . Ogólnie nie wiedziałem, że tak będzie więc dodałem moje wszystkie gry na właśnie Origin ID i teraz mogę tylko grać w Battlefielda 3 na kampanii, lecz w trybie offline, na multiplayer trzeba być online . Na Battlelogu jak wspominałem loguję się przez e-mail lecz nie mam tam żadnych gier , i nic nie mogę tam zrobić .

Opublikowano

Kurcze, mam ten sam problem.

U mnie było coś tam jeszcze z wiekiem, chyba że jak się dało mniej niż 18 to dodatkowo się podawało dane opiekuna czy coś takiego, i na battleloga wbić nie mogę :(

Pisałem z jakimś gościem na live chacie, powiedział, że nie może zobaczyć maila do mojego Origin ID, bo jest nieprzypisany czy coś takiego ("e-mail is random" jakoś podobnie to określił). Dał mi nr telefonu do polskiego EA, a do nich się dodzwonić to cud... I kupiony bf3, kampania zrobiona 3 razy, a na multi nie można wbić :(

Opublikowano

No .. Na trybie offline można grać a jak się loguje z loginu i chce na multi pograć to wyskakuje mi Battlelog i mam się na e-mail zalogować, a tam gry nie mam tylko na ID mam grę ... Ja z wiekiem nie mam problemu tylko z tym ID ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...