Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EUNE czy PBE

CorodexTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież PBE jest tyko do testowania championów...

Normalna gra dzieje się na EUNE (O ile można nazwać sytuację tam panującą takim mianem), na PBE nie powinno się grać 'dla zabawy'...

Opublikowano

Wiadomo, że lepiej na eune. PBE masz tylko jako serwer testowy do sprawdzania nowych patchy (tak naprawdę, to ludzie tam grają żeby sprawdzać champów, ale to inna sprawa).

Na PBE dobieranie raczej średnio działa, możesz trafić w jednej drużynie 2k elo, a w drugiej kogoś kto nawet 30lvla nie wbił.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ale drażni mnie to , że mam bardzo mało championów na EUNE i gra traci fun , bo granie 10 championami w kółko ( jak nie 5 ,,, ) jest nudne ( Mam 41 championów z czego gram fizzem i praktycznie tylko nim. . )

Opublikowano

Gram na PBE dla zabawy, testuję postacie, runki, masterki i tak dalej, zanim na EUNE wbiję 30 lvl.

Jednak szkoda by mi było poświęcać czas na wbijanie ELO i dywizji na PBE, wolę grać na oficjalach.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Co to wgl za pytanie... PBE jest tylko i wylacznie do testowania, nie wybijesz sie tam w zaden sposob, skilla tez duzo nie nabierzesz...

Widzialem kiedys temat/post nie pamietam czy na tym forum czy innym gdzie gosc szukal ludzi do teamu na PBE... to sa jakies jaja.

W skrocie, jak chcesz grac, rozwijac sie itp graj na eune lub euw. PBE nie jest ani do zabawy ani do zwyczajnej gry, tam sie idzie pomagac w testach riotowi, szukac bugow z nowych patchach czy postaciach. To ze wiekszosc tego nie rozumie i gra tam bo ma duzo champow to smiech na sali.

Opublikowano

Imo lepiej grać na eune. Jaka jest frajda z pogrania wszystkimi championami? Lepiej je samemu zdobyć. Na pbe można sobie pograć od czasu do czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...