Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy można dostać bana za używanie BS na Tilian2?

Mati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Pobrałem dziś Schwitchbot v3 na serwer Tilian2, i mam pytanie czy za to mogę dostać bana na konto? bo loguje się przez oficjalnego clienta a nie przez jakiegoś kmr moda, więc chyba tego nie wykryją?

Opublikowano

Na wiekoszci privow niema hack shielda bo jest strasznie drogi i zbytnio niestac administracji na to z tego co pamietam taki hack shield byl tylko na tiveri chyba wiec niemasz szansy ze dostaniesz bana

Opublikowano

Zależy jak to imterpretuje dany Team. Np. Ja na Promt2 banowałem graczy, którzy stali pod npc ze zmiankami z nickami "MamBS'a" itp.
Lub tych, których widziałem bardzo często z 1 lv co stali nie ustannie pod npc ze zmiankami .

Pozdrawiam Roven ;)

Opublikowano

nie dostaniesz bana, nie ma szans na wykrycie.

omq, hackshield jest w cliencie, ale nie ma sterownika do rejestru.. jak się nie znasz to siedź cicho. Ale rzeczywiście.. tiveria coś tam wykupiła..

@Topic:

Na większości serwerów jest to nie dozwolone i administracja banuje za to.

Opublikowano

Jeżeli jakiś z GM'ów zafunduje sobie tzn. ,,Dzień z życia GM" i będzie się przechadzał na komendzie /inv i nie odpiszesz mu po PW od niego dostaniesz bana za bocenie. Tak to raczej nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...