Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Authenticatorem.

TheGromek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z 2 dni temu dodałem do mojego konta na Battle.net Autchenticator z androida. Problem polega na tym, że nie mogę się zalogować...

Wpisuję e-mail, hasło i następnie przepisuję kod z Autchenticatora, klikam "Uwierzytelnij" i pojawia się komunikat : "Wartość z tokena jest niewłaściwa".

Może wiecie, jak to naprawić? Szkoda mi jest 400 zł wydanych na Starcrafta II i Diablo III ... :(

Pozdrawiam

Opublikowano

Zsynchronuzuj authenticator. A jak nie to zawsze,możesz napisać do supportu ale pierw,synchronizacja(musisz mieć włączony internet w tele)

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Niech zgadnę napisałeś wczoraj ?? no to co się tak niecierpliwisz ... dziś niedziela ... jutro powinieneś mieć odpowiedź ;]

1373369406-U138092.png

Opublikowano

To mogłeś zadzwonić - bezpłatna infolinia + polskojęzyczna ;] jutro powinieneś dostać odp, a jak nie to zadzwoń. Ale polecam jednak support w formie e-maila, niby wolniej, ale lepsza ;] także życzę cierpliwości i pozytywnego rozpatrzenia sprawy ^^

1373369406-U138092.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...