Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Game.cfg

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Ostatnio sobie majstrowałem przy pliku Game.cfg w confingu i poustawiałem sobie wiele optymalizacji na =0 , także roździelczość itp .

AutoPerformanceSettings dałem na 0 a jednak gdy wchodze do gry wszystkie ustawienia mam tak jak przy pierwszym wejsciu 

do LoL'a tj . Prawie wszystko na max , rozdzielczość zamiast ustawianej 1440x900 jest 1024x768 , audio włączone i wszystko inne też . Zmieniłem ustawienia w grze i resetowałem LoLa ale problem wraca ... Czy jedyną możliwością naprawienia tego błędu może być przeinstalowanie LoL'a albo naprawienie go w tym oknie patchowania ? Chce tego uniknąć ponieważ to troche dużo czasu zajmuje , a podejrzewam że może być inna opcja naprawienia tego .

Z góry dzięki ; )

Opublikowano

Rozumiem, że chcesz ustawić przez config na "najgorszą" grafike tak ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...