Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kiedy moge zagrac na pbe?

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też byłem , jest nowy champion i kilka zmian , każdy chce to wypróbować , Ja stałem w kolejce mimo tego że stałem w niej najpierw od 30 do 15 min i skoczyło od 15 do 40 -.- . Musisz czekać , a nóz z tego 9k wskoczysz na pierwsze i wbije Cię na LoLa

Opublikowano

Najlepiej jest to robić w nocy (Takiej na prawdę nocy), około godziny 4, wtedy większość ludzi idzie spać (Amerykanie), w ten sposób możesz zmniejszyć kolejkę o kilka tysięcy osób.

Opublikowano

Duzo osob sie loguje bo chce zzobaczyc new champa jak nie chce ci sie czekac to musisz byc cierpliwym i wytrzymac kilka dni.

Opublikowano

W nocy...Ja wstałem dziś o 7 rano i myślałem, że jakoś to będzie...Było 8k ludzi..Czekam już 2godz i zobacz co mam:

beztytuutuqr.png

JUŻ BLISKO

Pff, logowałem sie około 17, i zalogowało mnie po 5 minutach :D normalnie na luzie pokazało Pozycja w kolejce 15 :D

PS Wszyscy loguja sie na PBE BO ZAC co z karma :D ? podobno jest już na PBE, a zac jest OSTRO zbugowany, nie ma nawet dobrze imienia napisanego (na chacie jak sie pisze to jakiś łancuszek jest) + często 0reakcji na używanie skilli :D

@Zulek po co spamujesz? dobrze wiem od czego jest PBE, pisze tylko zeby potem ludzie nie płakali ze " ach czekałem sobie 10godzin wchodze w końcu na PBE a on cały zbugowany"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...