Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] nx

lanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś zacząłem robić''darmowe ''NX''

Więc robiłem tak jak z poradników.Pisało na końcu,że ankieta wykonana poprawnie czy coś takiego

Ale wchodze w opcje to wszędzie sprawa w toku-,- zgłaszałem problem(tak jak w poradniku)

I nic na Poczte przychodziło tylko,że ankieta jest źle zrobiona..A jak kończyłem ankiete to była zropiona poprawnie...Więc mam pytanko.Może ktośmi z tym pomóc..Być może coś jest nie tak z moim Ip?

Używam 2 przeglądarek mozila i chrome.

Proszę o szybkie odpowiedzu

I tak jak na zdjęciu niżej...Tylko sprawy w toku.Może ktoś zrobić te reklamy za mnie?

post-874719-0-69895000-1363484608_thumb.png

Opublikowano

sprawa jest w toku to poczekaj troche może ci dodadzą, nie raz przychodzą NX po paru dniach, tez może coś źle robisz (nie do końca zrobiłeś reklame ) nie wszystkie tez każdemu działają

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

sprawa jest w toku to poczekaj troche może ci dodadzą, nie raz przychodzą NX po paru dniach, tez może coś źle robisz (nie do końca zrobiłeś reklame ) nie wszystkie tez każdemu działają

Wszystko jest już Ok poczekałem chwilkę dziś otrzymałem 500 nx:)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...