Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MCT, Diamond II -> darmowy elo boosting

4ggr35510n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Nieanonimowy członek społeczności MPC ( ja :P ); oferuję pomoc w tzw. "boostowaniu dywizji".

Powodem brak motywacji do gry i chęć zagrania na "smurfach".

Main konto w tej chwili na dywizji Diamond II.

Zaintersowanych prosze o kontakt na PW.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Istnieje takie ryzyko , ze ktoś Ci poda passy , a Ty to konto jebniesz zmieniając je razem z mailem.

Na mpc nikomu nie można ufać :ninja:

WojakPL - Banned

Opublikowano

Przecież nawet jak ci jebnie konto to i tak gówno zrobi, co ci zmieni? jak masz IP to kupi postać? ... na e-mail przypominasz i po sprawie, muzgu sie czasem powinno używać ^^

@Topic

Jak robisz za darmo to ci moge dać wbijesz mi coś :D pisz jak coś na gg 9679286

Opublikowano

Dopóki nie podasz mi pass'ów do swojego konta mailowego -> nie jestem w stanie zmienić hasła na Twoje konto.

Jedynym, co może świadczyć o tym, że nie jest to próba oszustwa jest poniekąd dłuższy "staż" na MPC.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

maila powiadasz? z tego co się orientuje to dane do logowania w lolu pasują do strony. a hasło zmienia się na stronie bez żadnych maili ani potwierdzeń ich zmiany.

Opublikowano

ja zaryzykuje :PP wiele do stracenia nie mam.. mam konto bodajze w dywizji 4 bronze.. postacie przewazaja Ad i gralem glownie topa badz ad carry a passy podam CI na priv na mpc. jezeli oczywiscie sie podejmiesz tego :P

Opublikowano

Dopóki nie podasz mi pass'ów do swojego konta mailowego -> nie jestem w stanie zmienić hasła na Twoje konto.

Jedynym, co może świadczyć o tym, że nie jest to próba oszustwa jest poniekąd dłuższy "staż" na MPC.

No nie kurwa wcale hahaha... wystarczy znać login i passy żeby skutecznie zajebać konto - zmienić maila i passy, bo nie potrzeba żadnych potwierdzeń.

Chodź jebniemy duo to mnie wyboostujesz, bo passów żaden idiota ci nie poda.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

No nie kurwa wcale hahaha... wystarczy znać login i passy żeby skutecznie zajebać konto - zmienić maila i passy, bo nie potrzeba żadnych potwierdzeń.

Chodź jebniemy duo to mnie wyboostujesz, bo passów żaden idiota ci nie poda.

Zawsze można skutecznie odzyskać konto od supportu :)

Opublikowano

Zawsze można skutecznie odzyskać konto od supportu :)

Nie jest tak łatwo odzyskać konto :) Trzeba pamiętać mniej więcej datę i miejsce założenia konta, dostawcę neta w trakcie zakładania i takie pierdoły które można zapomnieć lub ich nie pamiętać, a wtedy Riot nie może Ci pomóc =) Kolega też sobie boostował konto i niestety konto stracił ;]]

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Załóżmy, że On kogoś "wyboostuje" i nie ukradnie konta. Wszystko będzie cacy, ale wchodzi potem taki BRONZ V na Gold I i nie wie co się dzieje.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ale po co boostować elo ?

Każdy ma elo na jakie zasługuje, jak ktoś z brązu IV trafi na platyne to 70% gier będzie przegrywał lub więcej i jaki jest sens.

Ktoś powie: Ale ja jestem dobry!!! jestem w brązie przez NOOB TEAMY !!! na platynie będę ogarniał bo tam są dobrzy gracze(tacy jak ja)

W 95% przypadkach jest to nasza wina do której dywizji przynależymy.

Potem się dziwicie dlaczego na platynach są tacy słaby gracze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...