Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]ExpBot Metin2pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , jest jakis exp bot na metin2 pl ? bo miałem długą przerwę w grze na globalu i nie jestem na bieżąco a tymi hakami :D

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

a jakis darmowy expbot tego tupu jak m2bob ?

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Ja teraz jadę na metin2mod.tk i jest git :) Ale jak skill hack zaznaczam np silne ciało to używa mi np x3 do końca many, wie ktoś jak to zrobić aby tak nie było?

Opublikowano

ja tam exp bota nigdzie nie widze xD

Opublikowano

na kamer modzie nie ma expbota ;/

Opublikowano

Jak zainstalujesz moda , to na dole masz hackbara , pierwsza ikonka to exp bot , a ostatnia to ustawienia expbota.

Opublikowano

aha dzieki chlopaki

Kurna chwile pobije na modzie i mnie loga ... co zrobic z tym fantem ?

Opublikowano

aha dzieki chlopaki

Kurna chwile pobije na modzie i mnie loga ... co zrobic z tym fantem ?

Mam to samo :(

I tez nie wiem co robic, ale spróbuje zrobic reinstala i zobacze ;) jak co to dam ci znac ;)

Opublikowano

lipa bo mnie tez ciągle wywala z metka na modzie a na kliencie normalnie nie ;/

Opublikowano

To nie ustawiajcie prędkości ataku x999 czy jjakaś tam, tego najlepiej nie ustawiać. A jak was loga to pobierzcie autologin i śmiga ładnie :P ja już 30 lv wbiłem i jestem zadowolony :)

Opublikowano

lipa bo mnie tez ciągle wywala z metka na modzie a na kliencie normalnie nie ;/

Ja juz ogarnąłem :D jak mam założony szeroki + 6 to mnie loga :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...