Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie latać KBot'em?

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmienić sobie bota i latać na palce, lol. Tak serio to powiem ci czemu masz taki zysk : Większość osób poszła najtańszą drogą bota za 4 dychy i teraz wyszła aktualizacja i sie wszyscy rzucili na mapy nagle. Kup se pbdo puszczaj na pallke wyjdzie ci ~1mln uri w energiach tygodniowo przy słabym wypo. Czyli bd miał dużo ammo, kupony i wrota. Czego chcieć więcej ? :D

7yo9.png

Opublikowano

120 zł za bota lekka przesada ... wole zostać przy Kbocie no gg ...

A jak dla mnie, to nie :) Opłaca się go kupić :). Ja puszczam na x-2 i w 11h mam 25k uri :)

@down

Jak na PL1 to raczej dużo :)

Opublikowano

A jak dla mnie, to nie :) Opłaca się go kupić :). Ja puszczam na x-2 i w 11h mam 25k uri :)

11h i masz 25k uri i to jest twoim zdaniem dużo ?

Hmm ja puszczając na 1-4 na pl1 zarabiam 3,6k uri w godzine :) Więc o wiele lepiej

1-4 :) 1-3 polecam do puszczanai bota jak nie masz full fl4

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Faktycznie coś dziwnie mało o ile to faktycznie przez 24h... i nie napisałeś jaki to serwer. Jest tłoczno ale taki sprzęt wystarczy - jeśli na obu konfach masz full napędy podkręcone złotkiem, na pierwszej z 4 osłony i reszta lasery a 2 ucieczkowa same osony by zbyt często nie padać powinieneś na luzach wyciągnąć na tej mapie ponad 40k na dzień. Oczywiście bijemy z ammo x1 + rakietki plt-2026 i tak ustawiony autozakup, z formacją podstawową lub serce by mieć zapas HP, odradzam szewron bo niby ma większe bicie z rakiet ale mniej HP i bardzo często się pada.

Opublikowano

Ja osobiście puszcza na 1-8 na SteuneRy, iż na 1-2 jest bardzo tłoczno na Pl1 a na 1-3 1-4 mi powoli zbiera. Zyski są takie 50kurki na dzień a jak ustawisz sobie żeby zbierał ci cargo i rafinował do Prometid i Duranium oraz sellał to to masz dodatkowo 50mln kredek :) Ale tam minimum to Vega/Golec.

Opublikowano

@down

Jak na PL1 to raczej dużo :)

Przed aktualizacją, która zmniejszyła zarobki z boxów miałem tyle w godzinę.

@topic

Bij npc na 1-3

Opublikowano

Najlepiej to 2 gala mniej osób bo 1 gala na większości serwerów to same boty latają i alienka nie złapiesz:D

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...