Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak wykonac ten trick?

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taki trick: RS (same kolko bez strzalek) i potem pisze - podbij 3x narysowana strzalka w gore. Jak go mam zrobic na klawiaturze. Nie wiem ktory to ma byc przycisk RS bo jest ich 4 - kazdy ma strzalke w inna strone. A ten przy tym tricku nie ma strzalki w zadna strone. To jest Fifa 12.

Opublikowano

Prawy analog powinien mieć swoich 5 odpowiedników na klawiaturze. Ty masz tylko cztery: góra, dół, lewo, prawo. Ustaw jeszcze sobie naciśniecie prawego analogu. Bez strzałek to znaczy że masz go po prostu wcisnąć.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Chyba w tej grze nie da sie robic trickow na klwiaturze bo gdy naciskam RS to nic sie nie dzieje. A w pomocy - przyciskow pisze ze jego nacisniecie powoduje podbicie pilki stojac. Mi wtedy nic zawodnik nie robi jak naciskam.

Opublikowano

Na klawiaturze nie zrobisz prawdopodobnie nawet połowy tricków. FIFA wspiera już tylko PAD'y.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...