Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Błędy w synchronizacji

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was też okropnie denerwuje to, że często jest lag, który sprawia, że nie widzimy graczy jadących z nami i

wjeżdżając na mete jako pierwsi okazujemy się jednak być przegranymi. W jednym rajdzie to już w ogóle była

przesada... typ stał na starcie a ja na 2 okrążeniu przez to uderzyłem w niego tracąc sporo czasu. Potem nagle

okazuje się, ze to bug a typ jest pierwszy przede mną...

Da się temu jakoś zapobiec? zaniżam sobie tylko średnią przegrywając w ten sposób...

I jeszcze mnie ludzie wyklinają, ze ich ramuje czy coś, kiedy ich nawet nie widze obok siebie i nic nie czuje ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

To jest błąd synchronizacji, ty tego nie "wyleczysz". Ty widzisz jak ta 2 osoba stoi na mecie, a ona tak naprawdę jedzie wyścig.

Lagi możesz zmiejszyć/ograniczyć wyłączając niepotrzebne programy/procesy, np. GG.

Grałem dzisiaj chwilę i nie miałem lagów, ale błędy synchronizacyjne tak.

Opublikowano

Ja jak gram to często tak mam.

Wjeżdżam na mete, pisze że jestem pierwszy, a tu nagle w wynikach mam drugie miejsce.

A to napewno nie wina lagów, bo wszystkie niepotrzebne programy mam wyłączone.

Może to kiedyś naprawią.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Pewnie naprawią ale wczesniej dadzą ze 100 samochodów za sb i gazyliard pakietów...

W pewnym momencie synchro było tak zwalone ze samochody latały w powietrzu i bombardowały jadących z góry ....

Opublikowano

Mam ten sam problem co założyciel tematu :(
W żaden sposób nie mogę tego zminimalizować.
U mnie wszyscy stoją na mecie ;)

Opublikowano

No ale to się zdarza raczej cyklicznie w danej porze. Np jak zacznie się to dziać to tak przez jakiś czas już trwa.

Ale w większości rajdów jest w sumie okej :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...