Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] New Patch

Naffukany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyliście może im nowszy patch tym wieksze lagi, zwiechy itp ? co sądzicie na ten temat

Jazda CyCkI ^ ^

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę. Ja w grze nie mam żadnych lagów, ścin itp. Może masz jakieś problemy z internetem, słaby komp i dlatego masz lagi? :D

279981407253602336505.png
Opublikowano

Pierwszy raz słyszę. Ja w grze nie mam żadnych lagów, ścin itp. Może masz jakieś problemy z internetem, słaby komp i dlatego masz lagi? :D

I tu Ci powiem ze mozesz sie mylic, bo ja mam to samo bylo wszytko git wczesniej, kompa na lola mam dobrego neta tez, i nie tylko ja mam ten problem, znajomki tak samo, i coraz wiecej ludzi sie na forum udziela.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

U mnie też ostatnio skacze bardziej ping.

Ale nie wiem czy to wina patcha.

Jednak przez większość czasu w grze nie mam lagów.

Może masz od jakiegoś czasu problemy z netem poprostu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie powiem , zdarzyło się, ale czy ja wiem czy to zależy od patcha ;)

Dzisiaj na przykład wywaliło całą grę wszystkim DC po 50 minutach rozgrywki, i w historii gier nawet nie było to odnotowane w żaden sposób

Opublikowano

Nic takiego nie ma u mnie miejsca mimo dość miernego, 4 letniego kompa.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...