Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Balantia.pl

Shortyyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witamy wszystkich tu patrzgleba mam troche do pokazania jaka jest administracja servera balantia.pl i jak leca w kulki z ludzmi.

Mowa tutaj min o Gildi HiddenPower i o mnie czyli PatrzGlebie.

Z tego co na forum pisał Welnes,Anielica,Sensual nie posiadałem,żadnych przywilejów.

Min Sensual robił dla mnie wszystko co chciałem i co mi się podobało,lub mi było na ręke.

Od czego się zaczeło?.

Jakoś w grudniu powstała gildia HiddenPower - lider hostovskyy byłem w niej również i ja .

Welnes często z nami rozmawiał i szukał przyjaciół w internecie,bo skoro miał laske przez gg , to i kumpli,czemu tak twierdzie?

chocby może dlatego ze siedzi 20h na dobe przy kompie?

Przejdzmy do rzeczy.

Welnes i Anielica wydawali nam pozwolenia na stawianie botów na zmianki w m1 oraz na fiszboty.

Czyścił nam logi i zakrywał przy banowaniu na powiazania za cheaty.

Welnes wiedział także od nie dawna,że wchodzę również i na moda na PatrzGlebie i expilem sobie do 104 ,raz expiąc również peta po amnestii.

Sensual - Powiedziałem mu,ze Godar to mój brat tak poprostu na gg , zmienil mi do kont Sayowa Maati Godar loginy i hasła (konta były z eq ) TOPOWYM.

usunął gildie ze zbanowanej postaci , bym sobie mógl załozyć .

Postać Sayowa 89 lvl SMOK która została odbanowana , na moje zyczenie został zmieniony jej nick na Hedviga tak poprostu.

Odbanował mi 75 lvl konto do fiszbota,a jak myslicie ,czemu ban nie poszedl na powiazane konta? Bo welnes je zakrył..

Eq z tych 3 zbanowanych kont (większosć mogłem zostawic sobie,zostawiłem tylko topowe itemki)

te gówna mu oddalem,bo Sensual dowiedzial się ,ze Godar to nie mój brat. mimo to eq moglem zatrzymac,wyobrazacie to sobie? EQ za darmo :).

A wy sie musieliscie męczyć ^^.

Była tam np top1 stal woj+9 wojenna.

Konto mojego odbrego ziomka Raider-zbanowany Przez Nokena na 1 dzien-unban po 5 minutach jak napisalem do Sensuala,nawet temat na forum byl o tym.

Unbany na forum również dzieki welnesowi czy sensualowi.

Po tym jak dostałem bana ,dostałem nagle na forum (multi acc) o ktorych wiedział każdy mod,ale ja byłem nie tykalny.

Dopiero po banie zbanował mnie na forum.

Zbanował takze konto ,, Alexis '' -konto kumpla z klasy które nie miało z tym nic wspolnego , ale ze wyjawil prawdę - ta dzieciarnia

ktora nazywa sie administracja spanikowała.

Dostałem bana za glebe za dropienie sobie certow na modzie-ban (napisałem gg ) już unban .

Jak oni się tlumacza:

Sprawdzaliśmy logi i Ci co zalogowali się na moda więcej niz 9 razy dostali bana.

Czyli jak ktoś zaloguje sie 8 razy to bana nie ma?Albo może się logować tylko 9 razy?

Dziwne skoro na Glebie na moda logowalem sie tylko 3,a na forum Team napisał,ze dostałem unbana bo akurat zalogowałem się ostatni raz.

ALe skad oni wiedza kto logował sie na moda - Skoro jak WEBMASTER WELNES pisał mi wczoraj,ze nie mozna sprawdzic kto logował się na moda.

Dlatego niby nie zakrywał mi logów naprawdę , więc pytanie kto kłamie?,a no Sensual i anielica ,można zoabczyc kto logowal sie na niego.

A teraz coś do Anielicy co napisała na forum.

Nie banuje się na powiazania kont.

Toteż czemu dostał bana Raider ,K4LI oraz Alexis - Welnes napisał powiązane konta.

Dlaczego welnes ingeruje w grę skoro zajmuje sie strona,tsem ,forum?

I czemu sensual mnie znowu nie odbanowal (po tym jak dostalem bana od welnesa za to,ze go wyzywalem na gg )?

Bo Sensual niestety boi się podwazac decyzji welnesa,tak bo jak sie welnes wkurwi na sensuala,to automatycznie sensual bedzie mial

po serverze,poniewaz welnes ma dostep do wszystkiego i może zrobic wszystko na co bedzie mial kaprys zeby zrobic z serverem .

A jak ocenic ich profesjonalnosc?

Nie potrafia postawić tsa dla servera,juz od ponad 2 tyg balantia nie ma tsa,bo zostali zgłoszenie przez pirexa o brak licencji hahaah

A zaangażowanie adminów?

To kpina,żeby admin wchodził raz na tydzien na tsa,a odpisywać ludziom ,oczekujacych na pomoc ponad 2 miesiace...

Albo akcja z hasłami ,kktóre sie zbugowały i każdy miał pin 1234 wymagany do zmiany emaila,prypomnienia hasla i innych rzeczy.

Przez które mnóstwo ludzi straciło konta i skończyla grac.

Co do amnesti pereł gdyby nie filmiki od RedJohna nawet by admini się nie dowiedzieli hahah.

Anielica,dostała GM,za podlizywanie dupy na tsie Adminom i pisanie na forum jako moderator w tematach tresc zamykam temat.

Później kolejne awanse,bo została cyber dziewczyna welnesa ,a potem Sensuala.

Ten server upada z dnia na dzień,na serverze zostały już tylko resztki,topka sprzedaje konta z eq...

MIn przez to,że eq z navi wyciekło do graczy,mnostwo pereł i innych, link do filmiku z eq navi i perlami

Przepraszam,że screeny nie sa w odpowiedniej kolejnosci..

Tak wiec widzicie jak ten server jest skopany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...