Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OVC

Safaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z OVC w warrock. Podkrecam procesor programem AsRock extreme tune albo Intel® Extreme Tuning Utility do 5 Ghz i nic mi to wogóle nie przyspiesza. Ktoś wie może dlaczego ?

Mój sprzęt:

- Procesor: i5 2500K.

- Płyta głowna ASRock z77 extreme 4.

- Karta graficzna GeForce GTX 680

- Ram 16GB 1600 Mhz.

Opublikowano

Bo nie ma co podkręcać ?

Uzyj może lepiej GameBoostera ? :)

Jak to nie ma co podkrecac? :P Obnizylem w biosie do 1,6 ghz i zresetowalem kompa podrecilem tym programem co wymienilem do góry do 5 Ghz.i dziala tak samo jak wczesniej. A tak btw do czego ten GameBooster?

Opublikowano

Jak to nie ma co podkrecac? :P

Obnizylem w biosie do 1,6 ghz i zresetowalem kompa podrecilem tym

programem co wymienilem do góry do 5 Ghz.i dziala tak samo jak

wczesniej. A tak btw do czego ten GameBooster?

Bo 5 GHz to kapeczke za dużo?

32354141673387527780.png

Opublikowano

Bo 5 GHz to kapeczke za dużo?

To do ilu mam podkrecic zeby mi to cos przyspieszylo w grze? Moze moj sprzet sie nie nadaje do ovc w warrock?

Opublikowano

Jak się za coś zabierasz to na początku poczytaj o tym trochę. W internecie jest kupę materiału o tym. No ale jak chcesz , żeby KTOŚ Ci pomógł to idź do działu komputery i tam napisz. Albo poproś modera żeby przeniósł tam ten temat. Są tam o wiele cierpliwsi ludzie i lepiej w tym ogarnięci, niż tu ^

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jak się za coś zabierasz to na początku poczytaj o tym trochę. W internecie jest kupę materiału o tym. No ale jak chcesz , żeby KTOŚ Ci pomógł to idź do działu komputery i tam napisz. Albo poproś modera żeby przeniósł tam ten temat. Są tam o wiele cierpliwsi ludzie i lepiej w tym ogarnięci, niż tu ^

Wlasnie nic nie moge poszukac o ovc w warrocku. Czyli tu nikt nie pomoze? :(

Opublikowano

Wiem. Jak podkręcać bo robiłem to 1000 razy programami i w biosie. Tylko nie wiem dlaczego to mi nie daje efektów w warrocku. Już zrobiłem nowy temat ten można zamknąć. Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...