Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzet do gier

curiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam zamiar zlozyc nowy komputer i chcialbym zeby mi ktos poradzil

Oto moj sprzet

Procesor : Pentium® Dual-core CPU E5400 2.70 Ghz

Ram : 2GB

A wiec tak chcialbym komputer do gier Battelfield 3,Saints Row 3 i te takie najnowsze ktore chodzilyby na najwyzszych obrotach;)

Opublikowano

Jak najtaniej a reszta no to .... chyba trzeba wszystko zakupic-.-

Ps. probowalem sleeping dogs ale sie nie chce odpalic

Opublikowano

Nie ma jak najtaniej, podaj konkretny budżet

Napisz jeszcze jaki zasilacz, dysk na SATA czy ATA, to samo napęd

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nie ma czego takiego jak przykład, moge Ci dac za 3k http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=73528&s=70524&s=73501&s=63363&s=74145&s=58719&s=74299&s=72602&s=56713 albo za inną cene, zapytaj sie starych czy tam kogoś innego albo ile Ty masz i pisz

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Kompletnie sie na tym nie znam chodzi mi tylko o to zeby gierki chodzily a nie wiem czy mi potrzebna obudowa ( czy musi byc jakas specjalna ) bo ja mam swoja jakas tam -.-

Opublikowano

Może być tylko nie bedziesz miał gdzie wkladac plyt, chyba ze podasz czy masz naped na ATA czy SATA

Opublikowano

Oto caly moj sprzecior :

Windows Version: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition (build 7600), 32-bit
Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz
Graphics Card: GeForce 9600 GT
Total RAM: 2.0 GB
cos zostawic czy wszystko zmieniac??
Opublikowano

Pobierasz CPU-Z, zakładka memory to jest ram

Zasilacz patrzysz tak: Odkrecaszbok obudowy, jest takie małe pudełeczko od ktorego wychodzi sporo kabli, spisujesz to co jest na naklejce

A dysk i nagrywarke patrzysz czy jest cienki kabele, czy taki jakby grubszy, o ile wiesz gdzie sie znajdują ale tu to powinien mózg zadziałac

Dysk możesz zobaczyc w HD TUNE, podajesz model tego urządzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...