Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug/Fix the dialy claw

kubbbaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jak w temacie napisane szukam buga / fixa że losuje co chce lub tylko z gwiazdkami itemy / rzeczy . Nie wiem jak to ludzie robią ale tu każdy trafia gwiazdki .

heroes.jpg

Opublikowano

OMG DAFUUUQ, po prawej stronie wyswietlają się tylko i wyłącznie item ktory ktos wygra na ZAWSZE, jednym często wypada item perm innym wcale

Opublikowano

To że po prawej stronie pokazuje się dużo wygranych z gwiazdką to nie znaczy że prawie każdy wygrywa.

W tej grze jest 10 milionów graczy, a więc kilka wygranych rzeczy na perma w ciągu minuty to jest nic.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To jest normalne w tej grze. Tak jak Jarek napisał wyżej - po prawej stronie pokazują się wygrane itemki graczy, ale nie wszystkich ... Wiadomo, że nas jest więcej, nie każdy wygrywa za każdym razem, ponieważ

W tej grze jest 10 milionów graczy, a więc kilka wygranych rzeczy na perma w ciągu minuty to jest nic.

:D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Chyba cię porąbało i to ostro 0_o ja wygrałem 2 razy za 1 razem SVD ;) a za 2 uber nóż konrada dla 1 postaci ^^

To, że wygrałeś SVD i nóż na zawsze pod rząd to nie jest żaden wyczyn. Zwykły przypadek/szczęście. Nie wiem, co chciałeś udowodnić przez tą odpowiedź, mówiąc, że kogoś porąbało ... Za takie odpowiedzi powinieneś dostać warna. Nie mam racji, Jarek ???

BFH Polska ;)

Opublikowano

Cos czuje, ze ten kacki to troll nieudany... Na clawa nie ma sposobu i kropka. Dziwie się, ze temat nie zamknięty, bo nie ma sensu ciągnąc tego dłuzej.

Opublikowano

Nie ma ŻADNYCH sposobów na clawa. Jest to losowane randomowo. Może ci wypaść albo to , albo to.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jak wyżej, nie ma sposobów. System w Daily Claw wie przed naciśnięciem przycisku start, co wylosujesz. Dlatego z czasem EA dodała do gry możliwość szybszego losowania.

BFH Polska ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak bedziesz miał szczęście to coś dropnie na perma a jak nie to lipa, ŻYCIE.

Jeśli POMOGŁEM daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...