Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] GENIALNE akcje w League of Legends

mamStresa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to troll czy co? Po 1 gra na botach, po 2 twoja akcje sa tragiczne xD po 3 uzywasz ulti Garena na sonie z full hp ;o

Opublikowano

1. Z bodajże 5 akcji z 2 wychodzisz żywy...

2. Grasz na botach

3. Ulti na sonie full hp (mądre)

4. Zmieniony głos

5. Jakość filmiku pozostawia wiele do życzenia

6. Tyle :D

Opublikowano

wiesz jak działa ulti garena? im mniej hp ma przeciwnik tym więcej wali. Więc na sonie na botach wystarczy żeby miała połowe hp i kill....

Banner-LegendsofShinobi3.png

Opublikowano

ale co mam czekac az sona bedzie miala 10 hp i wtedy uzyc? chyba lepiej na poczatku zbic hp zeby potem miec latwiej

Przeczytaj opis Ulta garen'a.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

ja nie chce zebyscie mnie mieli za jakiegos judasza, zastosuje sie do waszych rad. ale przyznajcie ze reszta akcji byla genialna

Opublikowano

Powiem tak :

Ładnie ukrywasz death'y , 3 "akcje" pod turretami gdzie przeżyłeś tak naprawdę miałeś 0% szansy że przeżyjesz. Ale nie no na botach jesteś OP.

Sashinn_eune_5_5_logo.png

Opublikowano

Bardzo ładne akcje, czekam na więcej filmików.

W końcu znalazłem mentora od którego moge się uczyć jak wykorzystać 100% potencjału garena, myśle, że wypróbuje twoje taktyki na mojej marnej platynce.

Opublikowano

Zajebiste stary, masz suba!!!!!

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

A program do zmiany glosu az tak bardzo potrzebny? Wstydzisz sie swojego prawdziwego glosu.. szkoda...

Opublikowano

A program do zmiany glosu az tak bardzo potrzebny? Wstydzisz sie swojego prawdziwego glosu.. szkoda...

Szkoda że są ludzie którzy jeszcze nie zauważyli trollingu =D

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Co to za zarośnięte znolajfowanie cudo musi siedzieć za pecetem i nagrywać takie filmiki, że nagrywa mutując programem głos. A tak w ogóle to słaby trolling, ani trochę nie śmieszy

Opublikowano

Po co ci skórke Garena jak ty nie umiesz grać lola.

I jeszcze grasz na botach.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

ja nie wierze, czy wy nie zauważyliście że to troll, ani trochę?

Ja nie wierze a ty nie widzisz że to co piszą to sarkazm .. ??
Opublikowano

@asta12

no sarkazm w chuj

Po co ci skórke Garena jak ty nie umiesz grać lola.

I jeszcze grasz na botach.

Jesteś chujowy ;)

Dokładnie tak jak up, mówisz "Wychodzę z tego cały", a w następnej akcji masz +1 deda :)

Nie wiem, co w tym filmiku genialnego.

Aa, i ten głos niczym "FuBu"

Pozdrawiam

Powiem tak :

Ładnie ukrywasz death'y , 3 "akcje" pod turretami gdzie przeżyłeś tak naprawdę miałeś 0% szansy że przeżyjesz. Ale nie no na botach jesteś OP.

@down to jest kurwa troll ! -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...