Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

aktualizacja vps

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem po aktualizacji Ubuntu z 11.4 do 11.10 nie wiem czy dobrze pisze bo jestem na fonie ale problem polega na tym ze aktualizacja przeszła bezproblemowo postepowalem z instrukcjami po aktualizacji uruchamiam Server i działa normalnie ale na konsoli jak się wczytują pluginy i jest informacja ze plugin znalazł aktualizacje i link do strony to teraz tam wywala logi z jakimiś błędami ze nie można się połączyć czy coś takiego dodam ze na drugim servie nie robiłem aktualizacji i jest ok wszystko brak błędów Jak to naprawić ? czy trzeba czekać na inna aktualizacje chociasz po aktualizacji pojawia się dalej info ze jest nowsza wersja ale jak biorę komede do rozpoczęcia aktualizacji to pisze ze żadnych nie znaleziono

Jak mogę prosić jakiegoś moda o poprawienie tematu *Problem bo mi się źle napisało

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Na drugim servie jest ok nie ma takiego czegoś a można to wyłączyć

te błędy występują jak uruchomicie Server na kompie bez Internetu i np. Antirelog lub hiddenstream czy jak się to się tam zwie no ale na tym vsp jest internet to czemu te błędy się pojawiają i jak to naprawić

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...