Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać za 7k

Razenexi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjdzie teraz nowy champion jakim jest Zac. To taki glucik nie ? ^^ No to chciałem go kupić ale dopiero jak stanieje do 6300 ale kolega mi mówi, że jak się kupi za 7k to mozna jakiegoś skina wylosować. Czy to prawda czy nie? ;D

Z góry dzięki ^^

Razenexi :)

Opublikowano

No to kolega sobie robił z żarty z Ciebie. A co do kupienia go, to zapowiada się bardzo fajnie. Ja sam na niego zbieram i polecam Ci czekać aż stanieje, chyba, że masz za dużo kasy, to Ci bez różnicy. Ps. będzie pewnie banowany na rankedach.

2ufgk6u.png

Opublikowano

@up jakby zrobił losowanie 2 skinów to wcale by nie zbidniał a losowanie było by.

Co do tematu to kolega się mylił a postać kup bo fajnie się zapowiada. Jak masz dużo kasy to za 7k jak mało to za 6k proste.

Opublikowano

To czekaj :D ogolnie ta postac smierdzi zartem na prima aprillis :) A jesli nawet nie to poleci kilka nerfow miedzy innymi na pasywke i skok

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

@UP

Ty wiesz, co mówisz? Champion ten jest już na becie, można nim grać. To nie jest żart. ;)

@down

No widzisz, źle zrozumiałem. ;) Chociaż taki kontekst, że ciężko się domyślić.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@UP

Ty wiesz, co mówisz? Champion ten jest już na becie, można nim grać. To nie jest żart. ;)

Koledze chodziło o to, ze jest to dość OP champion... i może dali go takiego MOCNEEGO jako żart na 1 kwietnia.. i ze potem poleci kilka nerfów na niego :D

@Topic, Być może zrobią taki konkurs jak z Quinn, na Facebooku było do wygrania chyba 30 postaci i 15 postaci ze skinem

Opublikowano

Masz zajebistych kumpli tylko pogratulowac....

@Topic:

Nie nie mozna, Mozna kupowac pakiety tak jak bylo z Quenn (chyba tak) Ale tylko za RP

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...