Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrać w Soldat?

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś grałem w Soldat'a można powiedzieć Zawodowo ; ) Miałem skina czarnego + jet packa kolorowego tam i przestałem grać.. moje pytanie brzmi czy warto grać w Soldat'a?? Tak chciałbym znowu spróbować :) Piszcie.

lucyfergif.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałeś zawodowo w Soldata i takie głupie pytanie zadajesz?

Oczywiście, że się opłaca.

Zawsze będę miał sentyment do tej gry.

Ale zastanawia mnie jedno...
Gra jest tak stara w dodatku w 2D więc ludzi, którzy grają w niego do pół roku na pewno jest znikoma ilość, a od lamerów i bezmózgów aż się roi.

W ogóle o czym my rozmawiamy... Pół roku to już jest duży okres czasu...

O.K niech im strzelanie nie wychodzi, ale do k!@#$ nędzy niech myślą jak grają! -  mowa tutaj o CTF.

Do szału doprowadzają mnie sytuacje kiedy widzę "kolegę" z drużyny, który zamiast gonić przeciwnika z naszą flagą to ja nie wiem modli się do allaha żeby tamten wysadził się chyba sam w powietrze.

Ile razy miałem taką sytuację, że ktoś mnie zabił i uciekał z flagą to potrafiłem się z respić, dogonić go i odstrzelić mu łeb "centymetr" przed zdobyciem punktu. A reszta patałachów oczywiście nic nie zrobiła :]

Nie rozumiem po cholere oni w CTF grają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...