Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zasieg AA

:.Bialy_miS.:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakas możliwość włączenia by cały czas pokazywało w około mnie zasięg moich AA ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Możliwe jest to dzięki BoLowi, jest tam odpowiedni skrypt.

Opublikowano

Za Bola banują, jedynym legalnym pokazaniem zasięgu AA jest zaznaczenie w opcjach, i po naciśnięciu A pokazuje ci sie kółko z zasięgiem, innej opcji nie ma (tzn można jeszcze na ilość AD spojrzeć) Ale cały czas to tylko i wyłącznie BOL, ale nie polecam jak jestes przywiązany do konta w lolcu xD

Opublikowano

Za Bola banują, jedynym legalnym pokazaniem zasięgu AA jest zaznaczenie w opcjach, i po naciśnięciu A pokazuje ci sie kółko z zasięgiem, innej opcji nie ma (tzn można jeszcze na ilość AD spojrzeć) Ale cały czas to tylko i wyłącznie BOL, ale nie polecam jak jestes przywiązany do konta w lolcu xD

Pierwsze słyszę, że za bola jest Ban :)

A Digitious miał byś może, zapodać ten skrypt ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Pierwsze słyszę, że za bola jest Ban :)

A Digitious miał byś może, zapodać ten skrypt ?

Bo nie ma. Pobierz sobie BoL'a i znajdź skrypt, to chwilka roboty.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jak można ustawić to? w Keybinding?

i jak to się nazywa?

Opublikowano

oj, to kolega troche zacofany w sprawach aktualizacji Lol`a :) Tak za BoLa banują

Prosze na przykład taki temat :)

http://www.mpcforum.pl/topic/862053-info-ban-za-program-bol-studio/

Po pierwsze bardziej widać, że jestes ty nie doinformowany.... Ponieważ nawet rozmawiałem, z głownymi osobami odpowiedzialnymi za BoL, i wtedy kiedy on "niby" dostał bana to jedynie za to, że używał zoomhacka ( a wtedy kilka dni wcześniej BoL nie działał )

Dzięki za pomoc, znalazłem sobie jakiegoś skrypta, myślałem po prostu, że ktoś już ma to podeśle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...