Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowy wybór postaci / [SS] Budowa klienta

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Witam serdecznie wszystkich użytkowników MPC :)
Chcemy wam zaprezentować nowość na serwerze Parim.pl czym jest nowy wybór postaci , a także pokażemy nową budowę klienta.
Liczymy na pozytywne opinie nad tematem owego filmiku , napracowaliśmy się przy tym troszkę.
Dobra może przejdźmy do konkretów :)

Budowa klienta :
hpml.jpg

Klient jest odchudzony i jego tz. " genetyka " jest potężnie zmieniona.
Ma to na celu wyeliminowanie niedozwolonych oprogramowań ( niestety w 100% nie idzie zabezpieczyć się przed wh )

Liczymy na wasze opinie :)

sygna.jpg

Opublikowano

@Up Wy dzisiaj nie przestaniecie jechać po sobie? -.- Zobaczymy w kwietniu kto miał racje... Póki co tylko spamujecie, zamiast rozmawiać o tym, czego dotyczy temat.

Opublikowano

Dzień to stosunkowo długo w porównaniu do tego, ile będzie stał Twój serwer :)

Przekonamy się :)

Wyjdź z tematu

sygna.jpg

Opublikowano

Osobie której zapłacili - beka hahah :O

Człowieku opuść ten pokład i zakładaj swoje śmieszne serwery które stoją po dniu :)

Już mnie wkurwiasz człowieku, szukaliście na elite, na mpc, nie wierze żebyś kurwa umiał pythona na tyle, bo ty gówno umiesz.

Pisałeś mi, że za 200 euro ktoś wam wcisnął jakiś shit niby sprawdza pliki klienta podczas logowania, jest to niby w game.

Za 200 euro, nie wierze.

Coś za tanio za takie cudo, każdy serwer by to miał.

Po drugie sam mi pisałeś, że znalazłeś typa, który robi dla was w .py, nie wiem czy za hajs z isu czy za płatność z góry.

Więc kurwa nie pierdol, że sam robiłeś !

Opublikowano

Ulala uciekac bo kwiatmix bd bil :D na pewno tak jest jak piszesz wiec sie nie denerwuj ;* ,zlosc pieknosci szkodzi, co do tego filmiku zrobcie jeszcze pistolety i auta tego wlasnie brakuje w metinie !

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Już mnie wkurwiasz człowieku, szukaliście na elite, na mpc, nie wierze żebyś kurwa umiał pythona na tyle, bo ty gówno umiesz.

Pisałeś mi, że za 200 euro ktoś wam wcisnął jakiś shit niby sprawdza pliki klienta podczas logowania, jest to niby w game.

Za 200 euro, nie wierze.

Po drugie sam mi pisałeś, że znalazłeś typa, który robi dla was w .py, nie wiem czy za hajs z isu czy za płatność z góry.

O proszę przyszedł żydek :)

Który tak bardzo prosił by mu pomóc , jesteś żałosny !

Powiedz jak to zrobiłeś buhauah

sygna.jpg

Gość krzywy231
Opublikowano

Ulala uciekac bo kwiatmix bd bil :D na pewno tak jest jak piszesz wiec sie nie denerwuj ;* ,zlosc pieknosci szkodzi, co do tego filmiku zrobcie jeszcze pistolety i auta tego wlasnie brakuje w metinie !

może wkońcu wylogujesz się i wypierdolisz z tego forum?

Opublikowano

O proszę przyszedł żydek :)

Który tak bardzo prosił by mu pomóc , jesteś żałosny !

Powiedz jak to zrobiłeś buhauah

HAHAA, pytałem tylko jak zrobiłeś, aby postacie nie były w kółku, o nic nie prosiłem, spytałem raz i koniec.

Opublikowano

kwiatek, na chuj się wpierdalasz przecież to jest autorskie a oni w jeden dzień z całkowitego braku wiedzy o pytonie umieją zrobić nowy system wybierania postaci!!!!111oneoneone :D

Destruct dobrze prawi. Nic tu ładnego, ani ciężkiego do zrobienia.

PS. Co do Nellyza to to jest ten Lorenzo co pozmieniał napisy na buttonkach w clienice i "napisał clienta od podstaw"? Ten Nellyz proszący na gg o dify (nie znam typa, a prosi o dify, beka), a w zamian pozwoli robić mi z sobą serwer? Beka straszna od czasu jak to Jagiełło rozpierdolił krzyżaków. :)

....

Gość krzywy231
Opublikowano

kwiatek, na chuj się wpierdalasz przecież to jest autorskie a oni w jeden dzień z całkowitego braku wiedzy o pytonie umieją zrobić nowy system wybierania postaci!!!!111oneoneone :D

Destruct dobrze prawi. Nic tu ładnego, ani ciężkiego do zrobienia.

PS. Co do Nellyza to to jest ten Lorenzo co pozmieniał napisy na buttonkach w clienice i "napisał clienta od podstaw"? Ten Nellyz proszący na gg o dify (nie znam typa, a prosi o dify, beka), a w zamian pozwoli robić mi z sobą serwer? Beka straszna od czasu jak to Jagiełło rozpierdolił krzyżaków. :)

w dwa dni. w jeden to oni typa znaleźli, w drugim zapłacili za robote.

Opublikowano

Jak widzę nowy temat tego serwera to śmiać mi się chce.

Zróbcie jeden a nie spamujecie nimi co dwa dni.

Bomb widzę, że pomysł na wybór postaci wziąłeś razem z odejściem od naszego teamu. Tak czy siak, nie tylko wy taki macie. Może mamy nie idealnie taki sam, lecz jest podobny.

Podobny w sensie braku "przewijania" postaci. Co do murów z filmiku, mam takie same tylko bez loga parim.

Co do strony, to jest zerżnięta z niemieckiego serwera, bomb kiedyś ją pokazywał (tylko grafika zmieniona, nawet menu tak samo).

Wasz Team, na pewno sam tego nie zrobił, bo spamowaliście wszędzie gdzie się tylko dało.

Proszę tutaj filmik gdzie Bomb ( 3dmaster, grafik itp) zwierza się jak to jest źle:

Opublikowano

Za 200 euro, nie wierze.

Takie coś, choćby istniało, to na pewno nie w samym game, bo binka domyślnie nie wysyła do serwera ŻADNYCH danych na temat plików w pack. ;c

Opublikowano

w dwa dni. w jeden to oni typa znaleźli, w drugim zapłacili za robote.

Źle mówisz.

Pierwszy dzień znaleźli typa i zapłacili.

Drugi dzień dostali to bo dopiero przelew doszedł. W końcu przelew do Niemiec pewnie idzie troszkę. ;)

Takie coś, choćby istniało, to na pewno nie w samym game, bo binka domyślnie nie wysyła do serwera ŻADNYCH danych na temat plików w pack. ;c

Spokojnie, oni mają nową binkę i co drugi wyraz w niej to parim.

....

Opublikowano

hahahahha , tak wszystko kupiliśmy że posiadamy taką wiedzę a nie jesteśmy tak nie udolni jak wy to od razu :(

sygna.jpg

Gość krzywy231
Opublikowano

hahahahha , tak wszystko kupiliśmy że posiadamy taką wiedzę a nie jesteśmy tak nie udolni jak wy to od razu :(

no tak, zazdrość = prawda co nie?

a opłaciłeś licencje do av voice changer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...