Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

haslo do wifi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ze to zł dzial lecz piszę tu mam pytanie bo chciała bym znać haslo do sieci chodzi o to o sieć bez przewodową wifi nazwa to neo-w i czy ktoś zna do tej sieci standardowe haslo jeżeli tak to proszę być może ma i zna to proszę jak i zarówno do sieci neostrada dziekuje z góry

Opublikowano

nie ma żadnych haseł dostępnych uniwersalnych

hasło na routerze jest DO ROUTERA po LAN a nie po wifi, hasło do wifi generuje się samo LOSOWO albo je ustala ktoś kto konfiguruje router

nie znasz hasła nie będziesz miał połączenia, nie złamiesz ani nie odkodujesz go praktycznie niczym

<EOT>

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Złamiesz w backtracku przez aircrack-ng chociażby, zajmie troche czasu, ale złamie, więc nie pieprz głupot, najnowsze blokady typu wep wpa2/wpa psk są do złamania.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

odpuść sobie bzdury jakie pleciesz

nie robiłeś, nie odkodowywałeś w życiu żadnego hasła do wifi to skąd masz wiedzieć jak to zrobić i czy można to w ogóle zrobić!

na zwykłym kompie zajmie to lata, a dla lamera kompletnie nie znającego jak obsłużyć aircrack to już totalna czarna magia wybrać interfejs karty, nagrać pakiety danych do dekodowania, spoofing kary wif w celu zebrania pakietów, czy w ogóle umieć obsłużyć w lini komend sam program a co dopiero zmienić mac karty pod linuxem...

ktoś znający bardzo dobrze system i protokoły internetowe ma nie raz problemy z dekodowanie haseł, to jak ktoś kompletnie nie mający pojęcia co robi ma sobie z tym poradzić

gówniane tutoriale na necie co ich masa dekodują banalne hasła typu 12345 , 00000 itp ale z najnormalniejszym hasłem wyrazowym nie poradzą sobie nawet w kilkanaście godzin

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

popieram @up i mówię od razu że bruteforce też odpada bo zajmuje tygodnie/miesiące/lata, nawet dekady jak hasło jest dobre.

Jak masz trochę ponad pół wieku do przewalenia to przyjedź do mnie i złam moje hasło WPA2/PSK złożone z randomowych znaków.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@robem, tak ? jesteś tego pewien ? nie znasz, nie oceniaj, bardzo proste, bo to czy kiedykolwiek łamałem jakiekolwiek hasło wifi to chyba ja wiem najlepiej :).

BTW hasła do routerów od upc są dosyć proste, zawierają 8 znaków, w czym są to tylko i wyłącznie litery, więc łamanie takiego hasła nie zajmuje pół wieku, znacznie krócej.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...