Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kanał na YT] Co zrobić z okazji 69 filmów na youtube :D ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skasować konto, to będzie dopiero niespodzianka ;)

Tak na poważnie to nic nie musisz robić, 69 nie jest jakąś specjalną liczbą.

Ewentualnie możesz wrzucić jakieś lesbijki które się całują (yt tego nie blokuje)

a widzowie to lubią ! :D

HBV27j.png

Opublikowano

konkurs na giftcode do minkraftu

Zrób jakiś konkurs, ale ciekawy a nie daj suba napisz komentarz i tyle. ;)

Zrób też jakiś specjalny odcinek z jakiejś fajnej gry ^_^.

5465845486.png

Opublikowano

Nieważne...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Coś z minecrafta, żeby dotarło to do prymitywnych mózgownic gimbusów takich jak ty, jarających się kontekstem erotycznym głupiej liczby...

Dzieciak...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Skasować konto, to będzie dopiero niespodzianka ;)

Tak na poważnie to nic nie musisz robić, 69 nie jest jakąś specjalną liczbą.

Ewentualnie możesz wrzucić jakieś lesbijki które się całują (yt tego nie blokuje)

a widzowie to lubią ! :D

69 to nie specjalna liczba? Kamasutra się kłania.. ;> No nie wiem zrób takie intro do tego filmiku zawaliste, coś około 5-10 sekund i coś z "bombą" itp a po tym intrze "Myślałeś/aś że to będzie specjalny filmik? Myliłeś/aś się" i nakręć siebie grającego w szachy to będzie dopiero Harlem Shake

3t6EGVz.png

Opublikowano

Możesz np zrobić konkurs w którym można wygrać nie wiem Gifcode ? lub Key do WarZ.Coś w tym stylu lub zrobić z tobą Let's Play

nekst.png

Opublikowano

69 to nie specjalna liczba? Kamasutra się kłania.. ;> No nie wiem zrób takie intro do tego filmiku zawaliste, coś około 5-10 sekund i coś z "bombą" itp a po tym intrze "Myślałeś/aś że to będzie specjalny filmik? Myliłeś/aś się" i nakręć siebie grającego w szachy to będzie dopiero Harlem Shake

Ehhh, sądzisz że nie wiem co to znaczy? Jak myślisz, dlaczego nawiązałem do lesbijek?

HBV27j.png

Opublikowano

@TheDominik W czym to kurwa ma pomóc autorowi tematu?

Nagraj filmik, w którym powiesz swoim widzom, że masz w nich wyjebane ale żeby mimo to wciąż oglądali Twoje filmiki, ponieważ musisz jakoś zarabiać.

Nie musisz dziękować ale jeżeli bardzo chcesz to pisz na PW. Podam Ci mojego Paypal`a.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...