Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [Cheat] GROH3 - Udoskonalona wersja zajrzyj !

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy udoskonalony cheat do GRO czyż to nie piękne że tak szybko powstaje wersja za wersją ;) ?
Ale przechodząc do rzeczy

@Opcje

[Nie chciało mi się tłumaczyć xD ale z czasem pewnie przetłumaczę na razie możecie skorzystać z tłumacza google xD ]

Skill time hack (works with Oracle and Blitz quite well, shouldn't with Cloak, Heat, Aegis and Blackout) + Hotkey
ESP (In-game Wallhack, you can use Nametag or Box mode, not both at same time)
Stability (Increases stability when using cover and reduces Sway)
Amount of Recoil (I do NOT recommend you set it to zero)
Long Slide (Read Below)
In-Game Radar Hack
No Spread + Crit
No Fall Damage

Pobranie @
-Plik jest w formacie .zip należy go pobrać do dowolnej lokacji i przenieść hacka z folderu na pulpit

Uruchomienie & użycie @
-Hacka należy uruchomić po włączeniu gry należy wybrać proces GhosReconOnline.exe dalej sobie poradzicie a jeśli nie możecie zadawać pytania w tym temacie lub u mnie na pw ;)

Zdjęcie @

lawlc.pnggro0010.png

Filmik @

[Wrzucony przez gracza Piotreksat]

https://www.youtube.com/watch?v=gryJJk-qbrQ

Skan @

https://www.virustotal.com/en/file/3a742fbf384be281234b0bc935975558116fc19d058f81d1dadacbb774670072/analysis/1363222224/

Download @

http://www.sendspace.pl/file/95120d83604329959e895c0

Gdy link do pobrania wygaśnie proszę o powiadomienie na pw to zaktualizuję linka.

Starsza wersja:

http://www.mpcforum.pl/topic/875274-cheat-groh-nieskoczony-czas-skilli/

Zapraszam również do lajkowania cheata :)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Dzisiaj pobrałem i testowałem. Działa idealnie, esp, no recoil, długie slajdy i reszta. Postępując według instrukcji nie da się nie odpalić cheata. Jutro wrzucę filmik z działania tego cudeńka.

Opublikowano

Dzisiaj pobrałem i testowałem. Działa idealnie, esp, no recoil, długie slajdy i reszta. Postępując według instrukcji nie da się nie odpalić cheata. Jutro wrzucę filmik z działania tego cudeńka.

To jak go odpaliłeś ? bo mówisz że instrukcja nie działa.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

"nie da się nie odpalić cheata" - czyli oznacza to to samo, że postępując według instrukcji cheat jest bardzo prosty do odpalenia, podwójne zaprzeczenie ;p

Opublikowano

"nie da się nie odpalić cheata" - czyli oznacza to to samo, że postępując według instrukcji cheat jest bardzo prosty do odpalenia, podwójne zaprzeczenie ;p

Wybacz jest noc i nie doczytałem, mój błąd :D.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Faktycznie, bardzo dobry cheat, przyjazny w użyciu, i nie ma przesadnie dużo opcji - bardzo mi się to podoba. Tylko ciekawi mnie SebaAce, dlaczego nie polecasz ustawiać recoil'a na zero?

Opublikowano

Faktycznie, bardzo dobry cheat, przyjazny w użyciu, i nie ma przesadnie dużo opcji - bardzo mi się to podoba. Tylko ciekawi mnie SebaAce, dlaczego nie polecasz ustawiać recoil'a na zero?

Bo to będzie widać jak kogoś zabijesz

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Opublikowano

Grasz do czasu jak trafisz na ogarniętego w grze typka który po paru zabiciach zobaczy że zabijasz go podejrzanie w jedno miejsce ciała to dostaniesz od niego raport ;)

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Opublikowano

MAM Uwage jak byś czytal wall hack nie dziala bo mi sie zaczymuje na scianah i goście mnie widza na trybie niewidzialnym tu niby cycus nie widac mnie a tu jakis goste ciach i po ptakach widzi mnie i zalatwia? jakies sugestie

Opublikowano

MAM Uwage jak byś czytal wall hack nie dziala bo mi sie zaczymuje na scianah i goście mnie widza na trybie niewidzialnym tu niby cycus nie widac mnie a tu jakis goste ciach i po ptakach widzi mnie i zalatwia? jakies sugestie

Ogar j polski pls.

A - Jak ma wyrocznie to i tak cie zobaczy widać jak się poruszasz bo to nie jest tak że ty se chodzisz i nikt cie nie widzi to da się zauważyć.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Jak wam działa to proszę nie pisać

"ładnie działa czy super cheat" bo spamujecie.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Nie wiem jakie EA ma plany wydawnicze, ale nie chciałbym widzieć kolejnych pełnoprawnych Battlefieldów co dwa lata. Gdyby miałby to być cykl czteroletni, przeplatany kolejnymi częściami Bad Company i, dajmy na to, futurystycznymi/drugowojennymi Battlefielda hgffghffg

Opublikowano

Wykryty ....

Prawdopodobnie dlatego ze jeden z graczy wspaniałomyślnie pod filmikiem dal download cheata prosto w ręce polskiej administracji GRO.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Brawo dla idioty <_< . Mam rozumieć że to ten filmik co masz w "pierwszym poście" ^_^ ?

Mówiłem mu zęby linka usunął ale cóż ...

Wczoraj mnie ubisfort zbanował ...

Filmik wrzucał i nagrywał Piotreksat

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

W temacie się szerzy spam dlatego jestem zmuszony go zamknąć przypominam to nie są tematy od dyskusji.

1391961391-U712132.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...