Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackers ;)

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakieś stronki hakerskie dla zielonych bo zamierzam się trochę tym pobawić

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Że w co chcesz sie pobawic?

Rozumiem ze pragniesz sciagnac program dzieki ktoremu wlamiesz sie wszedzie? haha

WIKIPEDIA:

Haker (ang. hacker) – osoba o bardzo dużych, praktycznych umiejętnościach informatycznych (lub elektronicznych) która identyfikuje się ze społecznością hakerską. Hakerzy odznaczają się bardzo dobrą orientacją w Internecie, znajomością wielu języków programowania, a także świetną znajomością systemów operacyjnych, w tym zwłaszcza z rodziny Unix (GNU/Linux, BSD itp.).

Opublikowano

jaki jest twój poziom informatyczny?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Skoro chcesz się w to bawić to bardziej polecam konkurs dla początkujących, a nie żadne poradniki bo Cie niczego nie nauczą .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Wy mu nie cwaniakujcie bo on wam życie zhakuje i się skończą żarty.

Teraz tak na serio. Jeżeli jesteś w tym zielony to podejrzewam że już zielony zostaniesz.

Takie rzeczy jak hackowanie przychodzą do nas same, sam powoli do tego dochodzisz a nie czytasz tuty na necie.

Tutaj trzeba naprawdę sporej wiedzy bo jak ktoś korzysta z tutoriali to jedyne co może z tego wyniknąć to problemy.

Swoją drogą nie sądzę żeby coś z tego pożytecznego wynikło więc daruj sobie no ale jeżeli już tak bardzo chcesz

to na allegro masz jakieś wideo-kursy i inne cuda.

HBV27j.png

Opublikowano

Do tego trzeba mieć talent i powołanie, to nie jest tak że Ty chcesz się nauczyć i za rok będzie z Ciebie dobry haker :)

Każdy w czymś jest dobry, jedni od małego grają w piłkę nożną i ciągle doskonalą swój fach a później może z tego wyniknąć większy biznes.

Ty zapewne grasz w metina lub majnekrafta lub inne gierki przez większość czasu i nie masz większego powołania a później kończy się na budowlance lub innym fachu.

Nie da się od tak zostać hakerem, ja akurat zajmuję się mechaniką pojazdową, od małego mnie kręciły samochody i je po prostu uwielbiam i gdy pracuję przy samochodach to daje mi radość, żeby być na prawdę dobry w danym fachu trzeba to kochać, nie robić tego z przymusu.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Tak jak up żeby być hackerm musisz znać DOBŻE systemy antywirusy zabezpieczenia języki sposoby kodowania znaki kodowania itd.

A ty musisz znać DOBRZE ortografię.

@topic

Nawet nie zaczynaj się w to bawić bo i tak nic Ci z tego nie wyjdzie.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

eh ja nic nie używałem uczyć się przy ludziach ;) lepsze niz tuty ^^

hackthis.co.uk tuty jak co robić są na yt ale dużo ci to nie da

Opublikowano

Żeby zostać hakerem najpierw trzeba być ekspertem z zakresu sieci teleinformatycznych i posiadać wiedzę programistyczną na wysokim poziomie.

Najpierw trzeba być white-hat'em, później można zejść na złą drogę mwhahahahha

Nie da się uczyć od końca :p

Opublikowano

Jeśli Cię to bardzo interesuje to napisz do mnie na pw jakiś kontakt czy coś ; P Stronki ci podam .. jeśli będziesz miał jakieś pytania to postaram się wyjaśnić conieco itd.

Opublikowano

@up właśnie .. chciałem mu o tym napisać ;p bo sam kupiłem książke ze szkoły hackerów ..że jeśli go to jara i myśli że to takie łatwe to żeby się za to wziął . ale mi się wydaje że chłopak zobaczy co jest w książce .. na płytach itp to mu się nawet nie będzie chciało tego czytać jak się nie weźmie za siebie i robić .. wiem to po sobie , trzeba się ogarnąć żeby to ogarnąć xD dobra nie będe już się udzielał w tym temacie bo jeszcze hejty polecą .

Opublikowano

Ale wy jesteście proszę o stronki o hakowaniu żeby się tym pobawić czy tak trudno wkleic link ? a moja wiedza to 0

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Musisz zaopatrzyć się w miskę popcornu oraz 2l pepsi. W sprzedaży masz niejaką książkę + kursy "Szkoła Hackerów", uczy podstawowych zagadnień, trochę zaawansowanych skryptów. Gdy zrozumiesz ten kurs, zacznij się uczyć C#/C++, dalej sam już będziesz wiedział co jest Ci potrzebne. Hackerstwo to nie tylko DDoS, czy włam na serwer. :)

Powodzenia,

SP

Opublikowano

Wszystkie poradniki "hakowania" napisane po polsku lub znajdujące się na domenach *.pl to jest chłam. Są nastawione na sprzedaż, a nie przekazanie rzetelnych informacji.

To tak jakbyś powiedział, że jedzenie wyprodukowane w Polsce nie nadaję się do jedzenia, ponieważ nie jesteś najedzony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...