Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomysl na plugin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Uczę się tworzenie pluginów już w miare dobrzę potrafię coś napisać.

Ale nie mam żadnych pomyśłów. Znaczy miałem kilka, ale to już jest zrobione.

Tu pojawia sie pytanie. Co mogę napisać?

Jakiś fajny i przydatny plugin. Dam Like za fajne odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

co do @up jest to w world edicie musisz dograć Rhino i odpowiedni skrypi i mozesz skiny wczytywac , obrazki z neta itp , labirynty robic jedna komenda i takie tam
ja proponuje cos takiego jak Survival Games ale z nagrodami i powiedzmy na 3 zycia albo cos kolo tego

albo albo plugin dający komende ze robi graczowi dzialke na pozycji na której stoi np 10 klocków w kazda strone ( czyli dzialka 21x21)
mi by sie na mój serwer taki plugin przydał :D

Opublikowano

Zrób plugin na komputery :) Ale nie takie odwalone , tylko takie super dopracowane :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Stwórz plugin, Parkour taki jaki ma Nolif ;)

Jest juz taki. grzegorz20471 z youtube taki zrobil.

Zrób plugin na komputery :) Ale nie takie odwalone , tylko takie super dopracowane :)

Coś więcej? Jest mod computer craft. Plugin cieżko by bylo zrobic, ale jakie możliwości ma mieć ten komputer?

Opublikowano

Ciekawe jak zrobi plugin na komputery ??? ^^ to by był mod...

@Topic

Plugin na nagordy za spędzony czas coś jak time to money czy coś takiego tylko z itemami

Plugin na bank idziesz w miejsce (wybrany region) wpisujesz /wplac i np 99999 i masz tyle w banku i jeszcze /wyplac 99999 i /stan i coś takiego że jak ktoś cie zabije to kasa wypada ale może być w banku na lokacie ;] dobry by był plugin

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Powiem, ze zaciekawił mnie post o komputerach. Co prawda nie bylo by to całe LUA. Moze ktoś napisać jakie mogły by być fajne opcje takiego komputera?

Opublikowano

Mam pomysł na zrobienie takiego pluginy coś podobnego do gothica znaczy nwm czy wam się spodoba np zaczynamy od zera czyli cos z survivala i mamy lvl exp magnatów i wgl i każdy pod tą barierą mógł by mieć własny obóz ale nie darmo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...