Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z XP przez siec domową.

Talon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Razem z bratem gramy w ET. Mamy internet neostrada 1024, używamy routera, żeby mieć ją na obu komputerach. Mamy problem, że miesza nam XP - albo mi dodaje XP, żebym miał tyle co on, albo mi odejmuje. Mieliśmy kiedyś ten problem, rozwiązaliśmy go instalując ponownie ET i tworząc nowy profil na moim komputerze (brat gra dalej tym starym). Przez jakiś czas było wszystko dobrze, ale problem wrócił. Nie byłoby problemu w ciągłym re-instalowaniu ET, gdyby nie to, że tracę XP oraz to, że dziwnie to wygląda w klanie brata, kiedy ja - noob - logam się na ich serwer i mam tyle XP co on.

Bardzo proszę o pomoc, wiem, że to jest forum o cheatach, ale ja naprawdę nie mam się do kogo zwrócić.

Opublikowano
Witam.

Razem z bratem gramy w ET. Mamy internet neostrada 1024, używamy routera, żeby mieć ją na obu komputerach. Mamy problem, że miesza nam XP - albo mi dodaje XP, żebym miał tyle co on, albo mi odejmuje. Mieliśmy kiedyś ten problem, rozwiązaliśmy go instalując ponownie ET i tworząc nowy profil na moim komputerze (brat gra dalej tym starym). Przez jakiś czas było wszystko dobrze, ale problem wrócił. Nie byłoby problemu w ciągłym re-instalowaniu ET, gdyby nie to, że tracę XP oraz to, że dziwnie to wygląda w klanie brata, kiedy ja - noob - logam się na ich serwer i mam tyle XP co on.

Bardzo proszę o pomoc, wiem, że to jest forum o cheatach, ale ja naprawdę nie mam się do kogo zwrócić.

XP w ET zapamiętywane jest na podstawie pliku ETKEY

Powinno wystarczyć utworzenie nowego pliku ETKEY dla Twojego profilu

Możesz zrobić to na 2 sposoby

1 ] Skopiować cały folder z gra w inne miejsce na dysku [będzie to Twój klon gry z Twoimi ustawieniami] i z folderu /etmain wywalić plik ETKEY

W ten sposób będziecie mieli 2 foldery z gra i z oddzielnymi profilami

2 ] Możesz podmieniać plik ETKEY w folderze /etmain jeżeli bedziesz chciał pograć w et na swoim profilu

Ale wydaje mi się ze opcja nr 1 jest bardziej wygodna

Poczytaj także temat o tworzeniu własnych plików configu pomaga to w dobrym personalizowaniu gry pod swoje wymogi

Pozdro Catnip

• Dodaj nową pozycję...