Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] League Poionts Problem

konter999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak ma być. Im jesteś bliżej golda tym dostajesz mniej pkt. Jak wbijesz golda to od nowa będzie dostawać po 20.

pryn246.png

Opublikowano

Blisko 100 punktów w I dywizji zawsze się tak mało dostaje.

Musisz udowodnić, że zasługujesz na to złoto, bo potem już z niego nie spadniesz. ;)

W goldzie V znowu będzie leciało po 20+

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Tak tak ma być. Im jesteś bliżej golda tym dostajesz mniej pkt. Jak wbijesz golda to od nowa będzie dostawać po 20.

Lol, nope.

To zależy od jego ukrytego mmr, jeśli przegrywał wcześniej to teraz leci mu mniej dopóki nie odrobi tego.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Dostałem 2 pkt straciłem 4 w nastepnej win 4 pkt i teraz przegrana 7
BTW
Co to jest mmr i dodatkowo mam 20 winow wiecej od przegranych

Opublikowano

panowie wyżej piszą głupoty, dzieje sie tak dlatego, że jest dużo ludzi w dywizjach i trzeba ich jakoś wyeliminować dlatego mozesz nawet dostać ujemne pkt za wygrana :D

Opublikowano

Sory za odkopanie ale, na forum lola odpisali mi to:
I reached Divison 1 of my league, and I am not earning as many League Points as before. Why is this?
When you enter a ranked game, you are matched with teammates and opponents based on your matchmaking rating (what used to be called Elo). It is expected that your matchmaking rating is about equal to other players in your League. If for some reason your matchmaking rating is below what is expected in your League, you will see League Point gains come much more slowly as you approach your Division 1 Series. Because League placement is now permanent, we have designed the system to ensure that a player’s matchmaking rating is high enough to ensure that you can consistently play at the level of the next tier. As long as you continue to win more than you lose, your League Point gain will even out and you’ll reach the Promotion Series.

It is possible to earn 0 League Points if your MMR is too low to qualify for the next tier.

Przetłumaczy mi to ktoś?

Opublikowano

@up ja bym przetłumaczył ale mi się nie chce...

@top dostajesz mnie LP dlatego że musisz udowodnić że jesteś godny być w złocie, w każdej lidze jest pewnie tak samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...