Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][PROPOZYCJA]Link z MakinWasLubi.pl ;)

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak wiecie na MPCforum nie można dawać linków downloadu ze stron typu adf . ly.

Jak dla mnie jest to kompletny nonsens.

Co z tego, że ktoś zarobi na tym, że wrzucił jakiś plik?

Autor tego tematu zarobi kilka, dosłownie kilka groszy, a inny użytkownik pobierze sobie plik.

Napisanie tematu z prezentacją jakiejś modyfikacji też trochę czasu trwa, więc...

Moja propozycja brzmi - pozwólcie na linki z adf . ly! To 5 sekund czekania przed pobraniem i parę groszy dla użytkownika MPC, to chyba nic wielkiego prawda?

Pozdrawiam,

Risen.

5465845486.png

Opublikowano

Nie jest to nonsensem. Każdy użytkownik sobie może przywłaszczyć czyjąś pracę i dodać to do ad coś tam i gdzie tutaj sprawiedliwość?

Po drugie, jakiż to problem dać na inny hosting? Nie widzę żadnego problemu ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Nie jest to nonsensem. Każdy użytkownik sobie może przywłaszczyć czyjąś pracę i dodać to do ad coś tam i gdzie tutaj sprawiedliwość?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Sens w tym, że przez skracacze linków (zarobkowe czy nie) nie wiadomo, dokąd prowadzi odnośnik.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

to do jasnej cholery po jakiego wała na tym forum są moderatorzy ? Jeżeli ktoś przywłaszcza sobie czyjąś pracę to dostaje bana i tyle, co do tego że nie wiadomo dokąd prowadzi przekierowanie się zgodzę, ale mimo to jestem na TAK

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jestem na nie ...

Sens w tym, że przez skracacze linków (zarobkowe czy nie) nie wiadomo, dokąd prowadzi odnośnik.

itd. ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...