Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Creative Fatal1ty Gaming HS-800 vs SENNHEISER HD201 HD 201

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jakie słuchawki będą lepsze ? Nie patrzcie na to że fatality mają mikro tylko pod względem bardziej cena/jakość

Opublikowano

Senki ;) Lepsza jakość dźwięku, poza tym lepiej wygłuszają dźwięki otoczenia.

@down

Ja mam senki xD

Mój kolega ma fatalitki i ja z nim porównywałem.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Sennheiser - w tych Creativach dopłacasz za logo :>

Creative są dość "ciepłe" (grzeją w uszy, taka otoczka) i dla wielkouchych niezbyt wygodne.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Mam Fatal1tki a kolega Senki HD201 i fatal1tki mają ciepłą barwę dźwięku, mocniejszy bass + zaje*isty mikrofon (pomiajając fakt że Senki HD201/202 tragicznie wyglądają)

Moim zdaniem Fatal1ty jednak zależy jaki kto woli dźwięk i jakiej muzyki słucha

Nie pieprzyć senki senki bo ani jednego ani drugiego na oczy niewidzieliście

Opublikowano

@up a ty miałeś senki? jeżeli nie to nie opieraj się na jednym produkcje ;) nadal dużo ludzi mówi ze fata1tki to gówno itp a mikrofon to jak mikrofon ;)

Opublikowano

Bo fatal1tki mają opór chyba z 50 ohmów, bez wzmaka/głośników/dźwiękówki grają źle

Nie miałem, wystarczy że kolega ma i wiem jak brzmią

Opublikowano

Senhy, mam je polecam. Fatality cisną w uszy, mają słabszy bass i po czasie pękł mi pałąk ;_; koledze też

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...