Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft server 1.5-1.4.7 ! Mody nowy TYP pod znana serie God Of War ! Beta Testy: 2013/04/21 Officialny start 2013-05-06

xAvonis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak trochę mi niezbyt prawdą zalatuje. Zbyt dużo danych, brak ss'ów co mnie osobiście do zapłacenia (nawet tych 2zł + Vat) za wstęp zniechęca. Zero informacji o ekipie by móc zweryfikować tych "najlepszych" techników. Już to widzę ilu graczy będzie grało na takim Teksturpacku 1024x1024 jak niektórym na 32x32 występują problemy.

Po przeanalizowaniu jestem w 90% pewien, że to fake. Takiego serwera nie da się zrobić w miesiąc. Oczywiście można mówić, że projekt jest prowadzony od dawna i bla... bla... bla... ale wystarczy zajrzeć w Twoje ostatnie tematy i widać, że nagminnie reklamujesz inny serwer, który należy do sieci HolySkill, tak się złożyło, że grałem dzisiaj z nudów na tym serwerze i nie ma tam żadnej widoczniej działalności w postaci chociażby autorskich pluginów (mogę się mylić, więc jeżeli są to mało się w oczy rzucają), również jakoś utalentowane osoby spawnu nie tworzyły więc można spokojnie wywnioskować, że informacja o lokacjach jest zmyślona, bo jeżeli ktoś nie ma talentu (przepraszam jeżeli kogoś urażę, bo nie mam tego na celu) nie będzie się trudził z tworzeniem, aż tylu lokacji. WIęc reasumując dlaczego to jest fejk zapowiedź ?

1. Brak ss'ów, pomimo, że do startu trochę ponad miesiąc. Ale cena za wstęp już ustalona.

2.. Nie podano osób, które pracują nad projektem, a wątpię by chciałby być anonimowe, skoro to ma być taki przełom.

3. Dwa inne serwery należące do sieci, pod którą (o ile ten serwer nie byłby fejkiem) zostanie podpięty, są najprostszymi serwerami jakie mogą być. Zwykłe survivale z Fastions i mcMMO. Dlatego jeżeli takowa ekipa by istniała na pewno w wolnym czasie (w przerach nad pracami) starałby się trochę urozmaicić tam rozgrywkę (Technicy jakieś autorskie pluginy, a budowniczy trochę lepszy spawn)

Dlatego też jeżeli się mylę, proszę o jasną odpowiedź (jeszcze mnie przekonacie usunę powyższa opinie), hejt pod moim adresem jak i obrażanie mojej osoby będę traktował jak nic innego niż potwierdzenie tego co piszę.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...