Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony do składania komputerów !

BALLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakie znacie strony i łatwe w obsłudze do składania komputera ? Proszę podajcię link i powiedzcię gdzie mam się pokierować na stronię aby dotrzeć do momentu w którym będę mógł spokojnie składać już pc'ta ;)

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

techplanet.pl - wpisujesz nazwę przedmiotu w wyszukiwarkę/po lewej stronie masz "podzespoły PC". Przy każdym artykule masz opcję "dodaj do kosztyka".

morele.net - tak samo, ale wyszukiwarka nie działa za dobrze.

Aktualnie najlepsze.

Potem masz :

esc.pl

agito.pl

Innych już nie znam ;f

Opublikowano

Na ceneo wpisz np. i5 2500k i masz full stron. Poza tym lepiej niech ci ktoś złoży, napisz temat bo boję się o ciebie xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

agito.pl - najstarszy i najsolidniejszy sklep :) Nie robią ludzi w ch**a :)

Może jeszcze:

techplanet.pl

morele.net

choć nie zawsze wsio jest ok.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Szkoda tylko, że tanio nie zawsze łączy się z komfortowo... Sam czekałem na słuchawki 2 tygodnie... zamiast 3 dni!

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Szkoda tylko, że tanio nie zawsze łączy się z komfortowo... Sam czekałem na słuchawki 2 tygodnie... zamiast 3 dni!

morele mają więcej klientów ze względu na więcej więcej kategorii.

Z techplanet kompletowanie i wysyłka 6 podzespołów - 7 dni (można odjąć jeden, bo okazało się, że zasilacza nie ma na stanie, a dobpiero następnego dnia odebrałem maila ;f).

Opublikowano

Takie pojedyncze rzeczy kupuje sie tam gdzie taniej, bo wiadomo, ze tam najtaniej nie bedzie. ;p Oni mają podzespoły, z korych sklada sie komputer. Pewnie na ceneo wyszły by te słuchawki taniej

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

mam pytanie co do techplanet, czy zdażyło się wam, aby kradli dodatki np od kart graficznych czy chłodzeń? bo czytałem, że np w oferci i na pudełku Grafy pisalo ze ma jakies tam przejsciówki a nie przysłąli i m tego.

Czy np jak zamawiam tam części do kompa to przyślą mi każde pudełko osobno czy władują to do jakiegoś dużego kartonu?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

mam pytanie co do techplanet, czy zdażyło się wam, aby kradli dodatki np od kart graficznych czy chłodzeń? bo czytałem, że np w oferci i na pudełku Grafy pisalo ze ma jakies tam przejsciówki a nie przysłąli i m tego.

Czy np jak zamawiam tam części do kompa to przyślą mi każde pudełko osobno czy władują to do jakiegoś dużego kartonu?

Mi przysłali wszystko fabrycznie zapakowane, możliwe, że owe osoby są od konkurencji ;).

Opublikowano

tyle, że ja kupuje bez usługi montażu, i będę wszystko składał w domu, z czego z resztą będą unboxingi i recenzje oraz będę składał nagrywając i będzie na you tube.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

I dobrze robisz - montaż jest dla tych, którzy nie chcą podejmować się składania bo zwyczajnie się boją, że coś spaprają/nie chce im się :P.

Poza tym to jest posklecane byle jak, kable i tak musisz sam poukładać, niektóre śrubki nie są przykręcone.

Zwiększa to też ryzyko na umiejscowienie w komputerze cześci ze zwrotów - używanych ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...